Penutup 2011

Leave a Comment

Ini adalah entry penutup untuk tahun 2011....
Dalam tempoh satu tahun ni...
Macam2 telah dilalui...
Ada kisah suka... kisah duka....
 Semuanya dilalui... di harungi....
Semoga tahun baru ni...
Memberi 1001 sinar dan harapan...
Dan semoga ujian yang bakal di turunkan....
Dibekalkan kekuatan... ketabahan... untuk mengharungi....
Selamat Tahun Baru...
Semua...

Goodbye 2011 and Welcome 2012
Read More

SEGMEN : AZAM 1433H & TAHUN 2012

17 comments
Entry Ini Melekat Sehingga 31 Disember 2011 (Jam 12.59 Malam)


Ni segmen pertama yg aku buat...
Harap ada yg sudi join dan bagi sokongan yer...
Segmen ni dibuat sempena Maal Hijrah (Awal Muharam) dan menghitung detik ke tahun 2012...

Syarat2:
 Follow Blog INI (X Wajib)
 Tulis tajuk entry : SEGMEN : AZAM 1433H & TAHUN 2012
 Letakkan BANNER di atas dan linkkan ke entry ni.
 Dalam entry korang ceritakan @ senaraikan :
=> Apa azam korang 
=> Azam yang belum tercapai dr thn sebelumnya
(Kalau korang nak sambung azam lama hingga tercapai)
=> Harapan korang sempena thn baru ni...
 Hantarkan URL ENTRY ke ruang komen.
 Tarikh tutup : 31 Disember 2011 (Jam12.59 Malam)

***Senarai yg JOIN segmen ni akan di buat selepas di tutup***
Read More

Show White And The Huntsman

4 comments

Bila cerita jer pasal Show White ni... 
Mesti ada orang kerdil....
Dan pengetahuaan korang pertengahan tahun 2012...
Snow White And The Huntsmen
Akan di tayangkan pawagam....
Aku dapat tahu cerita ni pun dr cousin aku...
Dia kata Thailer crita ni best...



Aku tengok macam best jer... so aku harap crita dia tak menghampakan....
Genre crita ni action, adventure dan drama.... (Epic)
Realese pada : 1 June 2012


"Mirrow... mirrow on the wall... How is the fairest of them all??"
(Jawap2.. siapa nak jd mirrow???)
Read More

500 Sebelum 2012

8 comments

Wahhh.. tak sangka.... 
Follower mencecah 500....
Mula2 aku berblog dulu...
 Aku selalu pk ... ada x yg sudi follower sini...
Syukur Alhamdululillah ada yg sudi follow sini...
dalam erti kata lain... Sudi menjadi sahabat maya aku....
Ni saja yg mampu aku ucapkan kat korang yg sudi singgah dan follow sini...



Dan inilah follower yg ke 500....

aDiNDaNiLam

Jom terjah : KLIK BANNER
Read More

Freebies : Welcome To My Blog

4 comments











(auto-post)
***Dah ambil... komen sikit yer***
Read More

Contest : My Picture Very Awesome by BlogBiruLangit

2 comments


Gambar ni diambil masa aku pergi kursus belajar cara buat cupcake....
Hehehehehehe... kalau tengok hasil yg group aku buat...
Kalau buat bisnes... mesti tak laku...
Kena banyak berlatih ni baru hiasan cupcake cantik... 
hehehehehe

Ok... sejujur2nya nak bagitahu ni... Blog Azza tak lah berat sangat....
Kalau ada yg kata berat... kemungkinan Line Internet yg slow...

Tag : 

Terima kasih pada Athira Husna sudi tag saya....

***Tarikh Tutup : 28 Januari 2012 [11.59pm]***

Nak Join : KLIK BANNER
Read More

Kelebihan Hari Jumaat

Leave a Comment


Salam Jumaat....

Read More

Dhia Dah Habis....

6 comments

Hari ni sebelum pukul 7... masing2 dah duduk depan tv...
Nak tahu kesudahan Tentang Dhia....
Mata dah merah... nak menangis tp air mata x keluar2...
Hujung2 dua2 mati... memang sehati sejiwa...
Yang Ku Salmi pulak...
Tak ada pula penghujungnya....
Tak tahu apa jadi dengan dia...
Insaf ke tidak????

Ni antara komen2 berkenaan drama Tentang Dhia.... Di Wall FB...
Ada macam2 reaksi...






 \/



Read More

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA

4 comments


Kenapa aku nak Lulu review blog aku???

Sejujur2nya aku nak lebih banyak reader yg singgah kat blog aku dan menbaca entry2 yg aku post...

Bila bilangan reader meningkat... jumlah follower dan trafik akan naik....

Dan bila jumlah follower dan trafik naik.... Hubungan di antara blogger2 boleh dieratkan....

Dan aku berharap... suatu hari nanti blog aku ni menjadi salah sebuah blog yang boleh menarik lebih banyak pembaca untuk singgah di sini...

***Tarikh Tutup : 30 Disember 2011, menjelang tengah malam***

Nak Join : KLIK BANNER
Read More

Keadaan Jalan Serian-Sri Aman

4 comments
Read More

Kucing Santapan Buaya & Panggang Kucing

2 comments
Entry ni... aku dah buat semalam...
Tp tak sempat nak post...
Jadi masuk draf sekejap...
So... aku postkan hari ni..

Ni kisah kucing2 yg dijadikan santapan di zoo...
Kenapa kucing??? 
Nak tahu lebih lanjut klik [LINK]

Kucing yang berjaya di selamatkan... dr menjadi santapan....

Bahagian ni yg paling aku suka ni... bila si Admin Page ni bagi peringatan di page dia [LINK]...


Semua yang komen berusaha menjaga tatabahasa... [LINK]
Syabas aku ucapkan kat mereka....

Sumber : http://kakimotong.blogspot.com

Ni pulak berita yg aku baru aku jumpa.... Polis Yang Memanggang Kucing...
Kejadian ni berlaku di China....



Korang bacalah sendiri kisah
Polis Berhadapan Tindakan Kerana Memanggang Kucing

***Semalam aku jumpa anak kucing yg mati di jalan raya...
Manusia manalah yg tak berakal buang anak kucing tu kat tepi jalan....***
Read More

Happy 19 Birthday...

8 comments
Happy Birthday...
Hari ni hari jadi salah seorang adik aku...
Mas Fazdli b. Mohd Sidek
Anak bongsu dalam keluarga....
So aku wish dan doakan...
Semoga panjang umo n murah rezeki....
Success dlm hidup...
Menjadi anak soleh...


Ni gambar adik aku yang aku cilok dr FB dia... hehehehe


Ni pulak... hadiah dari parents aku untuk adik aku...
Hadiah dr aku??? Hehehehehe
Kena tunggu... aku belum gaji lagi...
Read More

Segmen Bloglist X-change and Review Ur Blog by Kiz.Mari Join!

4 comments
Jom Join Segmen 2 in 1 ni....

SEGMEN 1 : Bloglist X Change



SEGMEN 2 : Review Ur blog 


Tarikh Tutup : 12 JAN 2012

Nak Join : KLIK BANNER
Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...