Aku Unfriend Dia...

Status dia ni... memang selalu menyemak kat wall aku....
Kalau dia selalu update status dia tu...
Aku tak kisah...
FB dia... suka hati dia lah....
Tapi aku tak suka pengunaan bahasa dia...
Kalau dia baca ni... mesti dia kata...
"Sukati akulah... fb aku... aku punya pasal la"
atau dia akan kata...
"Kalau tak suka... removelah aku dari freindslist kau"
Ya... aku akan remove dia hari ni dr friendslist aku...
Aku bukan benci dia... 
Aku tahu... aku pun bukannya baik sangat...
Nak menilai siapa diri dia...
Tapi penggunaan bahasa dia tu....
Cara penulisan dia melambangkan tutur bahasa dia...
Melambangkan siapa diri dia...
Kalau nak marah atau menegur tu....
Biarlah sopan sikit...







***Kalau nak luahkan sesuatu yg tak puas hati pun... Gunalah bahasa yg sopan dan tak menyakitkan hati sesiapa yg membaca... Yang baik dikongsi bersama dan yang tak baik dapat dijadikan iktibar bersama***

P/S : Status yg dia buat ni... BUKAN di tujukan kat aku yer....
Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
UniMeOw
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 10:59:00 PG delete

pe yg dy tulis 2?xphm..

uni pon mcm ada nk unfren sum1,,,sb yg sm gak..huhu

Reply
avatar
Chenal
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 12:58:00 PTG delete

nk tunjuk hebat nya ya ngkali!

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 1:19:00 PTG delete

Mesti nemiak bok nak up.. haha..

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 1:54:00 PTG delete

@UniMeOw dia buat status mengunakan bahasa2 kasar...
Sy x suka.... Walaupun dia marah kat org lain...

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 2:00:00 PTG delete

@AmirFX nemiak tok tua dari kmk... dah boleh jadi bpk org... hahahaha...

Reply
avatar
FiHa
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 3:50:00 PTG delete

bahase ap 2 ? ? ish ish.. skang mmg trend suke gne bahase kasar... adoi, macam macam kn ?

Reply
avatar
Selasa, Januari 03, 2012 7:24:00 PTG delete

orang tidak beradab memang begitu...

Reply
avatar
pipie_azty
AUTHOR
Rabu, Januari 04, 2012 2:49:00 PTG delete

kalu org cm uh ta yah di buat kawan ... ta de kwn cm dy pon lgi bgos .. hehehe ... :)

remove3!!!

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon