Banyak Kali Mencuba... Akhirnya Berjaya....

Ada beberapa perubahan telah di buat kat blog aku ni...
Tak banyak yg aku ubah...
Mungkin ada yg perasan perubahan yg aku buat tu...
Dan mungkin langsung x perasan....

Perubahan yang pertama aku buat ialah berkaitan dengan SHOUTBOX...
Kotak Shoutbox sekarang ni berada di SIDEBAR...
Dan korang cuba perlu klik OPEN....
Maka keluarlah kotak Shoutbox....
[TUTORIAL]


\/

\/



Perubahan kedua pula... berkenaan kotak komen....
Membalas komen seseorang di bawah komen yang di berikan
Aku nak terang pun... aku tak tahu macam mana....
Korang tengok lah gamba kat bawah tu...
[TUTORIAL]
Sekarang ni aku tengah cuba nak bagi gambar kat komen tu center...



***Kalau korang try buat... Korang klik jer link TUTORIAL kat atas tu***
Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen
Bui Junaidi
AUTHOR
Selasa, Januari 10, 2012 1:29:00 PTG delete

TP TULISAN KTK YA MUN DITUKAR KEPADA YG LEBIH SIMPEL,BEST GK RASANYA..KDG2 PENING MACA ENTRY TULISAN BERGOLONG2 TOK..

(PANDANGAN KAK BUI JAK K..)

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Selasa, Januari 10, 2012 2:48:00 PTG delete

@Bui Junaidi hehehehe... kelak kmk tuka kak... kmk nang ada pk nak tuka tulisan ya... p gik carik tulisan apa ok...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 1:18:00 PTG delete

YAH..TOK BOK SENANG SA MATA BACA ENTRY..HEHE

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 3:03:00 PTG delete

@Bui Junaidi berapa kali kmk nukar marek kak... last2 kmk pilih tulisan tok... ;P

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon