BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

BEN ASHAARI

Apa kelebihan blog aku ni yer....
Aku nak terang pun aku tak tahu macam mana...
Sebab blog aku ni biasa2 jer...
Hanya warna merah terang merupakan kelebihan yg ketara dlm blog ni...
So harap korang selalulah singgah sini....
Bila dah selalu singgah n lepak sini...
Dari situlah korang tahu apa kelebihan blog ni...

P/S : Jika korang berminat untuk bertukar bloglist... sila tinggalkan komen di ruang komen berserta url blog korang... TQ 

***Bloglist yg diwujudkan itu akan kekal sehingga hujung bulan FEBRUARI 2012 dan , blogger ada hak untuk hapuskan bloglist tersebut berdasarkan persetujuan di segmen ini - BEN ASHAARI***

Tamat Segmen : 8 Malam , 11/1/2012

UPDATE :
Senarai Bloglist FEB 2012 Blog Masz
Previous
Next Post »

34 Komen

Write Komen
Nadiah
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 3:11:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Reply
avatar
QasehSuci
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 3:24:00 PTG delete

berminat untuk menukar link bersama Qaseh?

cintaqasehsuci.blogspot.com

Reply
avatar
Nadiah
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 3:35:00 PTG delete

follow saya sekali ye..saya follow awak juga....tq

Reply
avatar
Shahazrin
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 3:36:00 PTG delete

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 3:55:00 PTG delete

SAPA NCARIK BLOGLIST TOK..?KTK KAH ABG BEN..?

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:00:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:01:00 PTG delete

@Bui Junaidi Abg Ben polah segmen jak... yg carik bloglist tok, peserta2 yg join segmen tok...

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:08:00 PTG delete

wah..geng red mummy ker??ngee..:)

anda berminat untuk menukar link bersama saya tak??

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar
Razifredz
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:11:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://razifredz.blogspot.com

Reply
avatar
fizafantagiro
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:11:00 PTG delete

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA ^_~

http://dismybelog.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar
Razifredz
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:23:00 PTG delete

Link anda sudah berada dalam senarai saya n saya follow sini juga

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:38:00 PTG delete

bloglist sudha di masukkan di sini..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Reply
avatar
Aziela
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 4:45:00 PTG delete

Ya, saya berminat. Mari sama2 tukar..

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 5:01:00 PTG delete

Masz berminat x tuka link ngan kmk?? :)
Masz dah dalam bloglist kmk :)

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 5:03:00 PTG delete

selamat bersegmen...kancil ndak dapat ikut sebab line ndak berapa ok...

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 5:04:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

dh follow.. :)

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 5:32:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

follow kaamuu :)

Reply
avatar
Sepulz
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 6:17:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Reply
avatar
Eryati
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 6:46:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 7:34:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 7:57:00 PTG delete

ok sy pun berminat.. tp xada pun senarai bloglist dalam blog ni.. hehe=)

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 8:00:00 PTG delete

@Jomkongsistory.com Ada... Bloglist blog ni di bhgn bawah(footer...) =)

Tajuk : Segmen BA - FEB 2012

Reply
avatar
Prince
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 8:02:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 8:18:00 PTG delete

hebat lah blog ini.....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

www.cayob.com

Reply
avatar
sRie aRTy !
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 8:50:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
kalau nak, ni link blog saya :)
http://www.wonderfullythought.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 8:59:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar
Rabu, Januari 11, 2012 9:35:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
Rabu, Januari 11, 2012 10:26:00 PTG delete

ya.sy dh masukkan blog ni dalam list.:)

Reply
avatar
Khamis, Januari 12, 2012 6:43:00 PG delete

nak tak tukar link dengan saya?=)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

DH FOLLOW DAN BLOGLIST DH...

Reply
avatar
Syieda™
AUTHOR
Khamis, Januari 12, 2012 10:12:00 PG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar
Zamani84
AUTHOR
Khamis, Januari 12, 2012 11:01:00 PG delete

salam

Berminat tak untuk bertukar2 link dgn saya?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

thanks :)

Reply
avatar
Hanif
AUTHOR
Khamis, Januari 12, 2012 11:52:00 PTG delete

Saya berminat dengan tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali

http://hanifidrus.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon