Bila 2 Buah Kereta Serupa Parking


Situasi ni selalu jadi kat parking kereta...
Warna kereta.... Sama
Jenis kereta.... Sama
Lepas tu... parking sebelah nyebelah...
 Kebiasaan... bila nak pergi ke kereta...
Kita mesti tengok jenis kereta dan warna...
Kadang2 tu tak perasan...
Ada sebuah lagi kereta yg serupa parking sebelah kereta kita...
Dengan yakin nye kita pergi kat kereta sebelah tu...
Bila sedar... rupa2 nye salah kereta...
Lepas tu baru tengok nombor plat kereta...
Dengan muka selamba...
Pergi ke kereta sendiri....
Senyum2 
Bila dah masuk dalam kereta.... ketawa...
Dengan olahan sendiri...
Hahahahaha...

***Nasib baik... masa kejadian berlaku tak da orang lain yg tengok***
Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
fizafantagiro
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 10:43:00 PG delete

HIHIHI . sy pun penah jadi cam ni =) *malu :p

nway .. sy tag awk !
http://dismybelog.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-tercantik.html

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 10:43:00 PG delete

hahahaha...my girl pernah la.kte dah gi kat keta dia.dia gi kat keta sebelah.adoiyai..memang jd bahan la.

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 10:55:00 PG delete

@Chenal Hahahaha... mesti molah muka selamba...

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 10:55:00 PG delete

@fizafantagiro hehehehe...
Insya-Allah... kalau ada kesempatan nanti saya join...

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 11:02:00 PG delete

@aReLaN hehehehehe... kadang2 insiden macam ni kelakarkan...

Reply
avatar
apix
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 11:44:00 PG delete

hahahaha .. memang pernah berlaku .. dan time tu plak kbtulan depan orang ramai .. dengan muka selamber sambil2 control macho .. masuk keta sendri .. 2 min lepas keta jalan .. gelak sampai umah .. kah3 ..

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 12:30:00 PTG delete

HAHAHA,PERNAH BERLAKU NGAN KMK..GELI ATI BILA NGENANG BALIT..DGN KONPIDEN PEGANG HANDLE PINTU,SEKALI NANGGA ORG LAIN DLM YA..DUHAL LAKI KMK TEK DH NGALIH PARKING..ADOYAIIII

Reply
avatar
Jumaat, Januari 13, 2012 1:48:00 PTG delete

kihkih...ni kes masuk dalam kete ketawa smpai keras perot la ni.. syieda blom pernha terjadi lagi.. (sebab xda kete sendiri)..hihihi

p/s:alarm kete bunyi x? hahaha lau bunyi lagi kelam kabut..haha

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 2:16:00 PTG delete

dya pun pernah alami situasi mcm ni.. kelakar bila ingt blik..

Reply
avatar
ciK LyndaWawa
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 7:52:00 PTG delete

hehehehahahaha..kita samalaa..kmk pun salu juak kedak ya..hahhanasib bait org mpun keta sebelah ya xda..hehe

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 9:20:00 PTG delete

Haahaha.lawak22..terimngat mak mak usu ariya.. alu leput tetak ngan nya.. nasib xbunyi kereta nk dibukak nya pintu...haha

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Sabtu, Januari 14, 2012 12:28:00 PTG delete

hehehe...Kancil pun pernah terkena macam tu gak...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon