BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ...

BEN ASHAARI

Apa kelebihan blog Masz Sidek ni....

Hmmm....

Bertemakan warna MERAH...
Merah menjadi daya tarikan utama ke blog ni...
Semoga sesiapa yg singgah di sini...
JATUH CINTA kepada blog ini...
\/

\/



Blog ni SIMPLE... tak da wigdet pelik2 kat sini...
\/

\/
Korang tak pening kepala nak singgah sini....


Masa  Loading blog tak mengambil masa yg lama...
ini buktinya... dlm 0.11 saat...
aku suka guna NUMION STOPWATCH ni
korang boleh tahu berapa masa blog korang loading...
\/

\/
Ok kan... tak slow macam siput...
kalau korang rasa slow... bagitahu ye...


Nak cerita panjang2... nanti ada yg termuntah hijau pulak...
Kalau aku tulis banyak kelebihan... ada pula bagi muka jaik kat aku...
Tapi satu aku nak kata
Blog Abg Ben lebih best dr blog aku...
Itu hakikatnye...

Tutup : 12 tengah malam...
Previous
Next Post »

17 Komen

Write Komen
Mak Usu
AUTHOR
Selasa, Januari 24, 2012 2:25:00 PTG delete

nang terbaik la blog ktk.. setuju,,xlambt nak bkk..hiih..mek nak join wak lah...hihi

Reply
avatar
Selasa, Januari 24, 2012 7:00:00 PTG delete

mata berair tengok blog nie.. datang dari segmen uncle ben..

http://coretanhatiwanie.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Reply
avatar
Selasa, Januari 24, 2012 8:34:00 PTG delete

Heheh . Tambah lagi satu .
Belog ni lagi merah dari Pakcik Ben ! :P
Hihihi .

Reply
avatar
Clara
AUTHOR
Selasa, Januari 24, 2012 10:47:00 PTG delete

Merah menyala..

btw, direct trus dr AB

Yup2.. tak png pown msuk blog nieh..


http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

Reply
avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
Selasa, Januari 24, 2012 11:12:00 PTG delete

hehe. unntunglah ade hati, bole terjatuh :P


http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
Selasa, Januari 24, 2012 11:42:00 PTG delete

Blog u schomel!(^_^).Slm perkenalan.

Reply
avatar
aynora nur
AUTHOR
Rabu, Januari 25, 2012 9:31:00 PG delete

Great blog!
Dtg dari segmen BA dan follow

http://www.aynoranur.com/2012/01/blog-aynoranur-vs-blog-ben-ashaari.html

Frenz,
aynora

Reply
avatar
Ain SSB
AUTHOR
Rabu, Januari 25, 2012 6:55:00 PTG delete

Font besar, best nak baca! :D

Thank you sudi singgah blog Ain! Ain follow sini jugak! :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon