Jawapan Kepada 3 Soalan

Sebelum ni aku ada buat entry sama jalan cerita seperti video di bawah...
Bezanya... entry sebelum ni di muatkan gamba sahaja...
Korang boleh baca kat sini
Setelah berusaha... akhirnya gamba2 ni berjaya di buat seakan2 bergerak...
atas bantuan PHOTOSCAPE (Animated GIF)



Kredit gamba : http://nayzah.deviantart.com/

Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Eera Shera
AUTHOR
Jumaat, Januari 06, 2012 2:31:00 PTG delete

bagus sgt jwpn dia..eh buat sendiri ke ni?

Reply
avatar
Eera Shera
AUTHOR
Jumaat, Januari 06, 2012 2:35:00 PTG delete

bagus sgt jwpn dia..eh buat sendiri ke ni?

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Jumaat, Januari 06, 2012 2:45:00 PTG delete

@Eera Shera tak... gamba tu.. ada org yg post kat fb...

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Jumaat, Januari 06, 2012 3:19:00 PTG delete

stakat ni dgr yang pasal cter je.tp yang beranimasi gini lagi best especially untuk budak2 & yang jenis malas baca.hehehe

Reply
avatar
Jumaat, Januari 06, 2012 4:29:00 PTG delete

hye, tumpang lalu sini.
nak kulit cantik dan sihat?
saya ada menjual vitamin untuk itu.
berkesan dengan harga yang berpatutan.
:)

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Sabtu, Januari 07, 2012 4:10:00 PTG delete

@aReLaN Betul tu... gamba lebih mudah menarik perhatian budak2 dan org yg kurang gemar membaca shj...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon