MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku


Bila tengok blog aku...
Korang mesti dah tahu apa warna pilihan blog aku kan....
Aku memilih warna MERAH dan HITAM...
Sebab apa warna MERAH dan HITAM???
Jawapannya mudah jer....
Ni warna favorite aku...

***Aku dah berangan... merah akan dijadikan tema untuk majlis aku suatu hari nanti... hehehehe***

Segmen di tutup pada 5 JANUARI 2012

Nak Join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Kancil 8349
AUTHOR
Selasa, Januari 03, 2012 2:31:00 PTG delete

Kancil biru...ingin sangat nak join segmen tapi ndak boleh...sedihnya

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Rabu, Januari 04, 2012 11:40:00 PG delete

@Kancil 8349 Tak pe... kalau kancil dah ada masa joinlah... Byk blogger yg rajin buat contest/GA...

Reply
avatar
myravea
AUTHOR
Jumaat, Januari 06, 2012 9:08:00 PTG delete

thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

Reply
avatar
Selasa, Januari 17, 2012 12:10:00 PG delete

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Januari 17, 2012 8:42:00 PG delete

@Penjual Reflesia™ salam perkenalan... ok sy terjah blog awak..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon