Review Blog : Kiera Zainal

Kiera Zainal ♥

Aku nak riview blog Kiera Zainal ni...
Tengok header dia simple kan + kemas + ciut macam tuan dia...


Ni pula tentang diri Kiera Zainal...
Nama dia Nurul Syakira Zainal


Kiera Zainil merupakan follower ke-555


Satu lagi aku nak ajak korang join BLOGLIST Blog dia....
Tarikh Tutup : 1 Februari 2012

Jom Terjah Blog Kiera Zainal.... [KLIK BANNER]
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
aReLaN
AUTHOR
Selasa, Januari 17, 2012 8:28:00 PTG delete

dah macam buku 555 lak.heheheh

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Selasa, Januari 17, 2012 9:24:00 PTG delete

Kiut jaknya lok.. Okeh.. Kaktok kmk terjah.. Jeng3...

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 12:04:00 PG delete

dah join dh segmen kiera.. cute da jak nya kn..
blog nya pun ringn..hihihi

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 8:51:00 PG delete

@aReLaN hehehehe... buku hutang tu...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 8:52:00 PG delete

@Mak UsuGood luck... simple jak blog nya...p kacak...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon