Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow


Maksih Mak Usu... ktk tag kmk...

Expired date : 23/01/2012 at 11.59pm

Tag :

Nak Join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

20 Komen

Write Komen
Mimie
AUTHOR
Sabtu, Januari 21, 2012 6:30:00 PTG delete

thanks join.. mimie follow :)

Reply
avatar
Sabtu, Januari 21, 2012 8:09:00 PTG delete

Singgah dr segmen yg sama :)


http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Reply
avatar
Sabtu, Januari 21, 2012 8:57:00 PTG delete

wah, terima kasih tag zey. InsyaAllah nanti Zey join ya :)

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Sabtu, Januari 21, 2012 9:22:00 PTG delete

nk juin juga..:)

p/s :: hehe..nad baru jak edit edit entry tadi..kuih sepit rupanya..malu2..:)

Reply
avatar
gades pelik
AUTHOR
Sabtu, Januari 21, 2012 11:35:00 PTG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar
gades pelik
AUTHOR
Sabtu, Januari 21, 2012 11:37:00 PTG delete

done follow :) follow back ya :) dari segmen yang sama :)

http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
Sabtu, Januari 21, 2012 11:49:00 PTG delete

terima kasih ...

http://www.mialiana.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Ahad, Januari 22, 2012 12:08:00 PG delete

selamat bersegmen...good luck

Reply
avatar
Ahad, Januari 22, 2012 7:53:00 PG delete

takde org tag, takleh join ek? :D

Reply
avatar
kewchik
AUTHOR
Ahad, Januari 22, 2012 3:32:00 PTG delete

Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
Ahad, Januari 22, 2012 9:17:00 PTG delete

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Isnin, Januari 23, 2012 8:56:00 PG delete

@Cik Rose Cute Thankz sudi singgah n follow sini kak... :)

Reply
avatar
Isnin, Januari 23, 2012 3:41:00 PTG delete

Hye, bw kat sini dari segmen yg same :)

Reply
avatar
Isnin, Januari 23, 2012 3:45:00 PTG delete

datang dari segmen yg sama
suda follow awak
jemput ke blog saya
http://nysahanysa97.blogspot.com

Reply
avatar
myu
AUTHOR
Isnin, Januari 23, 2012 5:50:00 PTG delete

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Reply
avatar
Khamis, Januari 26, 2012 6:28:00 PTG delete

sy dri segmen yg same..
follow sy blik k..tq..

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Sabtu, Januari 28, 2012 7:05:00 PG delete

jalan jalan sini intai kawan satu segmen. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon