Senarai Bloglist FEB 2012 Blog Masz

Semalam Abg Ben ada anjurkan SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012 

BEN ASHAARI

Dan ini senarai Blogger dlm BLOGLIST FEB 2012... blog aku...


Nadiah - http://sysygawk.blogspot.com/

QasehSuci - http://cintaqasehsuci.blogspot.com/

Shahazarin - http://nirzashah.blogspot.com/

dyabunga - http://yayabunga.blogspot.com/

Miss Nadya - http://www.nornadiah.com/

Razifredz - http://razifredz.blogspot.com/

fizafantagiro - http://dismybelog.blogspot.com/

Aziela - http://therainbowjourney.blogspot.com/

Mak Usu - http://sejutarasamakusu.blogspot.com/

hafizaiman95 @ fizs - http://www.hafizaiman95.com/

nur chahaya abadiey - http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/

Sepuls -  http://shaifulazmi.blogspot.com/

Eryati - http://mydaniaeryati.blogspot.com/

Jomkongsistory.com - http://www.jomkongsistory.com/

Prince - http://www.blog.warmbite.com/

C'Ayob-Ilmu Asas Hidup - http://www.cayob.com/

aRie aRTy! - http://www.wonderfullythought.blogspot.com/

Mr. E'raz Fadli - http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Ramlah Ram Ram - http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

Arra Ahmad - http://arazua.blogspot.com/

-Blog Si G@dis Des@- - http://kaisaraaiman.blogspot.com/

Syieda - http://lovestory313.blogspot.com

Zamani84 - http://zamani84.blogspot.com

Lady Milo - http://lady-milo.blogspot.com

Hanif - http://hanifidrus.blogspot.com/


Kalau ada yg tertinggal... bagi tahu yer.... :D

***Bloglist yg diwujudkan itu akan kekal sehingga hujung bulan FEBRUARI 2012 dan , blogger ada hak untuk hapuskan bloglist tersebut berdasarkan persetujuan di segmen ini - BEN ASHAARI***

Korang boleh check blog korang di Bloglist di bahagian FOOTER
Segmen BA - FEB 2012
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Syieda™
AUTHOR
Khamis, Januari 12, 2012 10:47:00 PG delete

tq...syieda pun dah letak link blog ni dalam bloglist syieda ... hihii =.=

folo cini...

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Khamis, Januari 12, 2012 1:31:00 PTG delete

ada nama kita..yes..thanks dear..:)

salam kenal dari nornadiah.com..:)

p/s :: hehe..nasib baik perasan..hehe..^_^

Reply
avatar
Zamani84
AUTHOR
Khamis, Januari 12, 2012 3:21:00 PTG delete

Saya dah masukkan anda ke dlm list saya ;)

Reply
avatar
Hanif
AUTHOR
Jumaat, Januari 13, 2012 12:23:00 PG delete

Saya berminat dengan tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist
Ben Ashaari Bloglist Feb 2012

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon