Senda Petang # Perjanjian RM 3


Hahahahaha...
Kelakar tak surat kat atas tu...
Aku jumpa dalam FB...
Budak2 ni mungkin bercita2 atau bakal menjadi....
Hakim... Peguam atau Persuruhjaya Sumpah...
Kalau gagal membayar RM 3 akan diganti dengan kasut...
Siap dengan tandatangan lagi....

***nang penta miak tok... hehehehe***

p/s : masa aku sekolah dulu aku suka buat tandatangan ada love2 hehehe
dan huruf  'i' dan 'm' menjadi mangsa love aku.... ;P
Previous
Next Post »

22 Komen

Write Komen
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 3:49:00 PTG delete

sama mcm dya...nk sign wjib ada love2 ni..nmpkcntik ada love..hihi

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 4:12:00 PTG delete

@dyabungaheheheh.. love2 tu penyeri tandatangan...

Reply
avatar
Prettywrite
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 4:38:00 PTG delete

kerja kat bahagian akaun pun boleh ni..hehe..sumpah clever budak2 ni..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 5:09:00 PTG delete

Bagus juak mok bayar kedak ya..

Reply
avatar
Rabu, Januari 18, 2012 5:33:00 PTG delete

haha lawak la =)
< senyum dpn laptop

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 8:09:00 PTG delete

RM3 PUN NAK POLAH SURAT JUAK..HAHAHA..LAWAK NAR JUAK NEMBIAK TOK

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 8:10:00 PTG delete

hahahaha...power btul budak tu.bru hutang RM3 dah ada surat aggrement.uish

Reply
avatar
ツ Bieaz ツ
AUTHOR
Rabu, Januari 18, 2012 11:53:00 PTG delete

hahahaha sakit perot aku gelak..
lawak betol baru RM3 apalagi kalu pinjam bepuluh hinggit siap btambah2 saksi..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 8:11:00 PG delete

@Prettywritehehehe... memang clever budak tu...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 8:12:00 PG delete

@AmirFXhahaha... sik setimpal dgn apa di pinjam nya...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 8:13:00 PG delete

@Bui Junaiditakutnya sik di bayar balit duit ya...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 8:14:00 PG delete

@aReLaNbaru RM 3 ringgit dah ada surat aggrement... kalau lebih dari tu macam mana la pulakkan... hehehe

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 8:15:00 PG delete

@ツ Bieaz ツhehehehe... mungkin satu kelas jadi saksi..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 9:54:00 PG delete

@Kancil 8349hehehe... budak2 sekarang cepat maju dr budak dulu...

Reply
avatar
Dylla Abas
AUTHOR
Khamis, Januari 19, 2012 10:19:00 PG delete

wahhhh...kagum dgn pemikiran budak2 bertiga ni..mmg ada talent jadi hakim or peguam ni :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon