Untuk aReLan, Mak Usu dan dyabunga

Dah siap....
Ni jer yg mampu dibuat....
Ok x???


Ni Header untuk aReLan - ~WeLCome To My LiFe~




Tok Mak Usu pun... - Sejuta Rasa Mak Usu



Ni pula untuk dyabunga - Kisah Dya
Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
aReLaN
AUTHOR
Ahad, Januari 15, 2012 2:09:00 PTG delete

wow...arigatou~~~time kasih banyak!!!rajinnya...

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Ahad, Januari 15, 2012 2:35:00 PTG delete

sebagai tanda terima kasih tak terhingga.hehehe..nak belanja cam jauh je

http://noruazuran.blogspot.com/2012/01/hontouni-arigatou.html

Reply
avatar
Ahad, Januari 15, 2012 2:42:00 PTG delete

wah..bestnye,,nak jugak! hehehe

nur taq mas tuk contest blog pling cun..join2 la ea..lgipon blog ni cantik!! :)

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2012/01/blog-paling-cun.html

Reply
avatar
Faceboored.
AUTHOR
Ahad, Januari 15, 2012 5:52:00 PTG delete

Ok jaa. Semua nampak comel. :)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Ahad, Januari 15, 2012 7:38:00 PTG delete

terima kasih..cantik.. :D..suka-suka..

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Ahad, Januari 15, 2012 8:57:00 PTG delete

entry khas untuk masz..http://yayabunga.blogspot.com/2012/01/dapat-header-baru.html

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Ahad, Januari 15, 2012 9:04:00 PTG delete

Thank Masz.. kacak da jak..mek nak nuka mke header polah kitak yalah..lamk dh mek xnuka header... thank masz...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon