Aku Jatuh Cinta

Boleh pula aku tersenyum sorang diri
Bila tengok dia senyum...
(memang gatai... hehehe... tak boleh tengok lelaki hemsem)
Padahal dia bukan senyum kat aku...
Satu jam lebih aku menghadap muka dia...
Dan dalam tempoh tu... aku boleh 'cair'
Aduh... aduh... Parah.. parah...
Kalau menghadap face to face..
Tak apalah jugak...
Ni tak... aku dok menghadap muka dia depan tv...

Dia nilah  yg buat aku 'cair'
Senyuman dia....


Penangan dr rancangan ni... The Voice...
Suara peserta... fuhhh.. memang power2...
Coach pun bukan calang2...
Sekarang ni pun.. tengah melayan rancangan 'The Voice' ni kat YOUTUBE...




Walaupun aku suka tengok senyuman Black Shelton...
Tapi aku lebih suka dengar suara Christina Aguilera...
Dia pun salah seorang coach dalam rancangan ni...
Adam Levine pun boleh tahan...
Dan seorang lagi coach ialah Cee Lo...
Mesti sengit ni...
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
aReLaN
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 10:45:00 PG delete

hahahah..time cuti balik rumah kat teluk intan memang hari2 la layan the voice.suka cara blake komen peserta.

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 10:57:00 PG delete

@aReLaNSy kalau berkesempatan... memang layan the voice ni... hehehehe...

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 11:20:00 PG delete

laa..ingtkan jatuh cinta betul2 tadi..melepas nk merasa nasi minyak..hehehe...jgn mara ye masz, nur gurau2 ja...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 11:25:00 PG delete

@:: Cik Nur ::hehehe... tak mara... kalau dah sampai seru nanti... dptlah nur merasa nasi minyak saya... doa2kan yer... ;P

Reply
avatar
budak penjara
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 12:11:00 PTG delete

agaknya klu ko nmpk geng budak penjara mesti tersenyum je kan..haha

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 12:28:00 PTG delete

@budak penjaraKalau sekadar nak senyum... rasanye tak salahkan... senyumankan satu sedekah...
kalau tak senyum nanti org kata sombong pulak... hehehehe... tengok keadaan jugaklah...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon