Awak Atau Dia??? Siapa Lagi Nakal???

Boring... boring...
Bila dah tak buat pa2...
Google jawapnye...
Lepastu jumpa gamba kat bawah ni...
Kelakar tengok olahan burung dan kucing tu...
Hehehehe...












Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 1:30:00 PTG delete

alololo..comelnya...geram tgk kucing tu...gebuu.. :)

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 1:39:00 PTG delete

comelnya...tapi kesian kucing tu dalam sangkar

Reply
avatar
nanabyte
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 2:35:00 PTG delete

lol, kucing lak diam dlm sgkar. nyeh3

btw, u r tagged, xnak join pn xpe. :)

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-hijab-by-nliyate.html

Reply
avatar
Eryati
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 2:40:00 PTG delete

olo...comel sangat kucing tuh....

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 2:58:00 PTG delete

hahahah...comel je dua2 ekor

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 3:12:00 PTG delete

hihi.. pusak ya gk dalam sangkar.. burung gk kat luar..hihi..

Masz.mek tag ktk
http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

Reply
avatar
keeya mustafa
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 6:12:00 PTG delete

burung : wei kucing kluar la,,ni rumah aku,,

kucing : aku tak nak kluar,,aku nk ddk dlm ni,, kau asyik kacau aku tidur je,,pdn muka kau..

Reply
avatar
keeya mustafa
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 6:14:00 PTG delete

burung : kau blh ddk kt dlm ni,, tp jgn curi mknn and minuman aku..aku berak kan kang..

kucing : eh kau dah kurg ajar..aku tampor kang..jd ikan kau nanti..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Selasa, Februari 07, 2012 7:28:00 PTG delete

Nasib burung ya sik kenak ngap.. haha...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon