BE Pertama

Hahahaha...
Rasa nak gelak pulak...
Kelakar ke... rasanye tak...

Aku nak bagitahu ni...
Selama aku berblog ni....
Inilah BE pertama yg aku dpt...
Nuffnang ni aku letak pun...
Sekadar suka2...
Kalau ada... rezeki...
Kalau tak de... tak pe...

 Ni dia BE pertama dari DiGi Super Reload Social Youth Feb CPC
Tahu2 jer aku pengguna DiGi... hehehe
Perkataan 'Youth' membuat jiwa ku kembali muda 10 thn.... hehehe

Terima kasih laa... pada korang yg sudi click2..
And Thankz tu Nuffnang... 
Nanti bagi lagi yer...
Previous
Next Post »

28 Komen

Write Komen
Rabu, Februari 15, 2012 2:25:00 PTG delete

time ada BE ni upkan traffice semaksimum mungkin :)

Reply
avatar
Rabu, Februari 15, 2012 3:03:00 PTG delete

tahniah dear..pasni mesti byk yg muncul..

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:04:00 PTG delete

Hurmm.. Tak paham aarr masz.. :(

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:20:00 PTG delete

Hadoii..Nur lagilah terus selama berblogging ni, tak tahu pun BE tu ape... Ape eh sebenarnya..HEHEEHmalu nk tnya..tapi kalau tak tanya tak tahu smpai bila2 kan..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:21:00 PTG delete

@Deru Ombakhehehe.. sy pun tak berapa paham benda ni... tp ni kira side income... cuba akak google apa nuffnang?? insya-Allah... ada artikel tentang nuffnang ni...

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:30:00 PTG delete

huhu..bestkan kalau dapat..walaupun 15sen sekalipun..hehe~~

saya pun tak berapa faham sangat BE, ME..dah baca pun tak berapa nak faham..hehe :P

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:32:00 PTG delete

@:: Cik Nur ::hahaha... sama la dgn sy nur... sy pun tak tahu apa BE... sy main tulis jer... kebykkan blogger bila dpt macam tu mereka tulis BE... Sorry yer Nur... nak terang pun sy tak tahu ape... ;P

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:32:00 PTG delete

Kmk dah bertahun juak berblog msh sik tauk juak ngn BE pa benda tok..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 3:34:00 PTG delete

@Yana Librahehehe... betul tu...
sama la dgn sy... ME tu apa yer... sy selalu tengok org tulis BE jer...

Reply
avatar
Rabu, Februari 15, 2012 3:35:00 PTG delete

salam..tahniah..Alhmdulillah..rezki..
Samalarh kite,letak nuffnang pon sbb tgok org laen letak..ader rezki ad,law xda,xkesah..tp stkat nie Alhamdulillah..

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 4:04:00 PTG delete

@Masz Sidek hehehe..xpe2... sy pasang nuffnang dengan churp2... yang lain2 xpasang pun..hihi

Reply
avatar
eima-caa
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 5:13:00 PTG delete

Wah...bestnyeerrrr...

banjer makan meh...heehehe...

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 5:23:00 PTG delete

alhamdulillah..rezeki ktk...mun dpt cia kmk abc hooo..haha

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 8:56:00 PTG delete

be tu apa??hehe..dya tak tahu..:(

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 9:25:00 PTG delete

@AmirFXBE ya Buffering Earning... hehehe... org tulis BE... kmk pun tulis BE juak...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 15, 2012 9:27:00 PTG delete

@eima-caahehehe.. isya-Allah...
tu pun tak tahu thn bila boleh cashout...

Reply
avatar
Rafflesia™
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 4:47:00 PG delete

untung lah... hihihih syieda belom dapat 1 BE lagi. hihihihi

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 2:33:00 PTG delete

WELCOME TO THE 'BE' CLUB..HEHE

TAHNIAH OITTT..*__*

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 2:41:00 PTG delete

@Bui Junaidihehehe... maksih kak...
dekat nak setahun berblog baruk ada BE...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon