BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI

Sebab mengapa aku nak korang kritik blog aku ni...
Aku nak improve blog aku...
Aku nak tahu apa kekurangan dan kelemahan yg ada dlm blog ni...
Bila dah tahu apa kekurangan dan kelemahan blog ni...
Aku boleh la memperbaiki kelemahan dan kekurangan tu...

Dilarang sama sekali, mencaci maki, mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakiti hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan - Ben Ashaari

Tutup : 10 malam (16/02/2012)

Update 4.25 ptg  :
***Korang kritik laa dulu apa kelemahan dan kekurangan blog ni... Langkah2 untuk memperbaiki dan baik pulih akan dilakukan esok hari... Terima kasih atas kritikan membina korang***
Previous
Next Post »

41 Komen

Write Komen
Khamis, Februari 16, 2012 3:44:00 PTG delete

pernh dlu join..nak ke x ea kali ni..hihih..

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 3:49:00 PTG delete

dari segmen yg sama..

cik nur kritik sikit ye. kalau boleh jgn sorokkan ruang shoutbox tu..sbb nanti org ingt blog mas xde kotak chat.. mcm cik nur dulu..lama-lama baru perasan ade shoutbox rupanya..hehehe

jum kritik blog cik nur balik.. :)

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 3:51:00 PTG delete

nak juin ke tak nak eh...

err...nk komen blog kakak jerk lah..

comel...merah itu menawan..:D

Reply
avatar
fieda
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 3:52:00 PTG delete

kak fieda suka combinasi warna blog ni..cuma btul la apa kata cik nur kalau sorok shoutbox tu mmg org tak perasan..

Reply
avatar
LINDAHERY
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 3:54:00 PTG delete

singgah sini dari segmen yg sama :)

rasanya ok je kot...loading pun laju... :0

Reply
avatar
HAFIZAL
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 3:58:00 PTG delete

nie kena kritik nie..sebab tak jadikan sy blog list awk

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 4:05:00 PTG delete

dah pernah join dulu..tapi kali ni mcm tak nak pulak...gud luck yer..

Reply
avatar
Khamis, Februari 16, 2012 4:22:00 PTG delete

thanks for the komen.. da buang da word verification.. emm buang la yg live traffic feed tu.. xpenting sgt pun.. check je kt nuffnang analitik.. :)

Reply
avatar
aKSARAfENDI
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 4:24:00 PTG delete

merah mnyala tp nice..tlisan hijau tu mcm silaukan mta sket..overall cntik..klo boleh 1 page biar ada 2 entry sbb letih nk klik utk next entry..hehehhe..tp blog ni best..

Reply
avatar
Khamis, Februari 16, 2012 4:25:00 PTG delete

nice blog....mm setakat tok xda kritikan mok diberik...aok org srwk

Reply
avatar
Qarr Jalil
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 4:31:00 PTG delete

setelah melihat dan mengkaji keadaan sekeliling. saya memberi rating 8/8.1. ini amat baik..everthing is ok.less widget and simple..kalau dipercantikkan lagi dgn creativiti msti lagi vougue..:P

Reply
avatar
Puan Gojes
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 4:39:00 PTG delete

hi syg, datang dari blog abg ben and nak kritik oh mean, komen sikit la kan. font mungkin boleh bg kecik sikit. mungkin blh pakai font verdana, saiz 11 or12 maybe. background mungkin blh tukar ke warna yg lebih soft kan :) sedap mata memandang :) ar, iklan nuffnang kena letak elok2 kat tempatnya k. adoi panjangnya..nnti baca komen blogie yg lain lagi ya..cayo2! :)

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 4:40:00 PTG delete

warna merah ni buleh direduce lagi level merah...supaya tak berapa sakit mata"

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

Reply
avatar
Khamis, Februari 16, 2012 4:57:00 PTG delete

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
Aduhh,,terlalu merah menyala...Better guna merah yg soft sikit k..Shout box tue pun xperlu sembunyikan...better tayangkan jadi senang org nak chat..tak la susah2 nak cari shout box tue kan klu dorang kepingin sangat nak chat .Ok..Happy blogging^_^

Reply
avatar
Khamis, Februari 16, 2012 5:06:00 PTG delete

btul la kata suparman suarez tu...merah nyer...cakit mate kite...better plih wrna yg lmbut ckit..bru sejuk mata blogger yg datang jnguk blog best ni..:)

jom jnguk link ni..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Reply
avatar
Nurul Aisyah
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 5:15:00 PTG delete

hi!! sy dr segmen yg sama..sila kritik blog saya lak lepas ni okeh?

okeh...:)
blog ni, warna merahnya terlampau ternag lah..rasanya ramai juga pembaca sakit mata nak baca..klau boleh pilih warna yg lembut skit...kalau suke jugak merah..uhhuhu nak wat acane..mungkin kurangkan skit atau lembutkan skit warna dia ke kan?..heheeh jgn marah eh...

Reply
avatar
Khamis, Februari 16, 2012 5:25:00 PTG delete

salam..

nur xpandai sgt larh bab2 kritik nie..hehe

blog ni okeh jep..cuma nur rasa combinasi warna hijau dan merah ni kurg sesuai.. tapi papepon okeh lg la :)

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 5:39:00 PTG delete

hi dari segmen yg sama.

sy rasa pening sket kalau tatap blog awak lama2. mungkin kale terang sangat kot. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 6:02:00 PTG delete

maybe tulisan kot harus ditukar...mun putih nampak ala2 gebu, suci, murni, telus di pandang mata...ngam ngan kaler background nya kaler itam...

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 6:31:00 PTG delete

penggunaan warna background agak terang..=)

akk nak try join la..tak penah join abg ben punya segmen...=)

Reply
avatar
miSs tyNa
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 6:55:00 PTG delete

warna meraj ni garang sangat la ...lepas tu warna post entri tu macam menyakitkan mata ^^ emm e2 ja la :))

Reply
avatar
nur nadzirah
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 7:10:00 PTG delete

oke..dari segmen ben :)

nak kritik .. tolong buang navigation bar yang kat atas tuu yea.. agak mnyebok sikit..hehe..

jom kritik saya :)

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 7:29:00 PTG delete

Masz..
Buat anty yang mata dah kelabu ni, font kaler merah tu, buat mata anty berair bila baca... :)

Reply
avatar
GBM
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 7:30:00 PTG delete

Gabungan hijau, merah dan hitam.. satu gabungan yang sangat berani bagi GBM. :)


http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Reply
avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 7:33:00 PTG delete

Kritik : Kalau Tab blog anda di tukaq pada yang animated,mesti blog anda terbaekkkk!

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 7:37:00 PTG delete

selamat bersegmen...

cari background yang ada gambar...kalau pun minat warna hitam dan merah...tapi cari yang ada gambar...jangan banyak sangat cukup 1 atau 2...

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 8:32:00 PTG delete

dya pun nk komen cam cik nur pasal shoutbox.. dya ingatkan tak ada shoutbox rupanya ada..huhu

dari segmen yg sama..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 9:26:00 PTG delete

apa saya nak komen ek.. semuanya oke je ni.. ehehehe

Reply
avatar
Khamis, Februari 16, 2012 9:26:00 PTG delete

datang dari segment abg ben.. :)

penggunaan font agak menyakitkan mata.. Kalau cam saya yang suke hadap laptop nie, bukak blog awak mungkin tutup balik sebab warna font dan background yang terang.. tapi tulisan dah cukup besar.. Tu oke sangat2!!

Reply
avatar
Cik Kay Jue
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 9:29:00 PTG delete

warna cursor hampir sama dengan background n kecik la awak.. dan warna font pada entry agak terang. maaf ea. thnks. :)

http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Reply
avatar
Hanif
AUTHOR
Khamis, Februari 16, 2012 9:40:00 PTG delete

Tiada apa nak dikomenkan...semua nya OK

Reply
avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
Jumaat, Februari 17, 2012 1:59:00 PG delete

dah cantik..cuma merah terang sangat..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Februari 17, 2012 10:18:00 PG delete

AIE..DH TUKAR WARNA BLOG KTK..STILL NICE..

BILA BACA BALIT KOMEN2 ORG DI ATAS NUN,KALI ADA ORG X DPT NANGGA KALER TERANG2 TOK..ADA ORG X KESAH..

MMG SUSAH NAK PUASKAN HATI SEMUA ORG,SEBAB LAIN ORG LAIN CITARASANYA..

TP PERUBAHAN YG MASZ POLAH TOK OK JUAKLAH..

GNEYPUN BLOG MASZ,KAK BUI SUKA G CITOK..HEHEHE..*__*

Reply
avatar
Jumaat, Februari 17, 2012 11:55:00 PG delete

Jom kritik secara berhemah..

Overall nice..tapi bahagian footer cam serabut ckit kot...:)

Reply
avatar
[fArAh aLiAs]
AUTHOR
Jumaat, Februari 17, 2012 11:59:00 PTG delete

kunjungan balas Farah Alias dari segmen BA. thanks sudi kritik blog saya :)

kritikan utk blog ni:- footer macam serabut sikit. kalau boleh, letak kat sidebar :)..

ouh, jemput join segmen FA pula:- http://coretanharapan.blogspot.com/2012/02/segmen-farah-alias-my-blogger-idol.html ..

thanks..!!

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 9:28:00 PG delete

aieeee...dh tuka template eh..muka baru...sejok jak rs gi sitok..musim luruh...suka nok baru tok..rs jatoh cinta jak

Reply
avatar
Sheila Arshad
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 8:24:00 PG delete

salam..

nak kritik pun dah tak tahu nak kritik apa...overall cantik,sejuk hati n mata.....keep it up dear...

Kritik saya ye...:-)

http://nauranur.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html


didahulukan dengan terima kasih.....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon