Blog Dr. Helina... Isteri Angkasawan Negara


Mesti kenalkan gambar siapakah di atas ni???
Nak terjah blog Dr. Helina tak???

Tp pengguna blogspot tak dpt nak follow dia...
Walaupun dah try follow.... Huhuhuhu... sedihkan...
Tapi tak apalah... ada cara lain yg boleh digunakan...
Untuk mengetahui perkembangan blog Dr. Helina ni...
Salah satunya... aku letak Blog Dr. Helina ni dlm BLOGLIST...
So setiap kali dia up-date... boleh tahukan...
Hati yg kecewa akibat tak dpt follow... terubatlah sikit...

Jom terjah Blog Dr. Helina 



***Tersenyum gumbira Baby Bella bila bergambar***
Previous
Next Post »

15 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 3:18:00 PTG delete

yeahh..! nak terjah lah.. :)

Reply
avatar
Yatie Awang
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 4:29:00 PTG delete

baby tu lebih teruja nak bergambar dari ibu bapanya hahaha

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 5:28:00 PTG delete

jumpa juak ktk blog nya..makseh tag kmk..line tgh selow tok..tggu laju bru join...insyaAllah

Reply
avatar
Hanif
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 9:06:00 PTG delete

Nak tengok gambar baby ..

Reply
avatar
eva
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 9:33:00 PTG delete

nang kck bininya oww.. cute lu jak anaknya.. prey ndah hahaha

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 9:37:00 PTG delete

KMK PUN NK ENGKAH BLOG NYA RAH BLOGLIST JUAK LOK EH..HEHEHE..

Reply
avatar
akuamir
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 10:49:00 PTG delete

ohh yaa,, apesal ta bole follow dye pula ekk??
habis blog kuh taknak letak blog list??mehehe,, ^^_

Reply
avatar
akuamir
AUTHOR
Rabu, Februari 29, 2012 10:49:00 PTG delete

ooo,, dah masuk kat ruang hensemm,,haha.

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 12:31:00 PG delete

kenapa takleh follow lk???hmmm

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 8:33:00 PG delete

@akuamir & @aReLan
entahlah sy pun tak tahu... tak de widget follower... lepas tu ada komen dr pengguna blogspot lain yg kata tak boleh follow gak...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon