C4N Y0U R34D 7H15???

Jom uji ketajaman minda.... siapa dapat baca massege kat bawah ni....


Gambar : Sumber FB

***Rasa2nte masih mampu bacakan.... walaupun lanbat sikitkan***
Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 11:36:00 PG delete

blh di bc selow2...sambil mata kenyit2 sakit :)

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 11:50:00 PG delete

bolehlah..cuma slow sikt..hehe~

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 11:50:00 PG delete

Lanbat bener kamik muk bacernyerrrrrrrr... haha.. :D

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 12:24:00 PTG delete

baca dah..hehe..sambil gelak1

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 3:22:00 PTG delete

kena tilik betul2 baru boleh baca..

Reply
avatar
Cik Kay Jue
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 5:18:00 PTG delete

perrghh.. agak susah nak baca pada baris pertama.. lepastu da ok.. :) nak share kat blog boleh?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 6:03:00 PTG delete

@Cik Kay Juehehehe... boleh... silakan... sbb sy pun ambil dr FB.. :)

Reply
avatar
Lady Milo
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 6:05:00 PTG delete

mula-mula tak dapat, bila baca bawah sikit, baru boleh bace..

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 7:18:00 PTG delete

Salam Masz ..

Errr... Nak suruh anty baca ke?

Kene cari kanta pembesar dulu nih..

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 7:25:00 PTG delete

awal2 tu slow sket.lambat panas.dah 2-3 line terus baca slumber je.hehehe

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, Februari 26, 2012 9:38:00 PTG delete

tergagap2 nur baca..cm baru blajar mbaca..hihihih

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Isnin, Februari 27, 2012 1:08:00 PG delete

pening bace benda ni..berulang2 kali bru dpt bace bce..haha

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Isnin, Februari 27, 2012 1:08:00 PG delete

pening bace benda ni..berulang2 kali bru dpt bace bce..haha

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon