Cuti Wilayah


Cerita ni berlaku waktu tahun pertama aku kerja...
Bos aku telifon opis...
Lepas tu.. tiba2 dia bagi aku cuti half day...



Bila bos bagi cuti half day...
Aku terdiam jugak...
Tp bila bos dah bagi cuti...
Aku on jer... hehehe
Lepas letak gagang telifon...
Aku kemas meja...
Terus balik....
Hehehe... tak buat masa lagi...

Setahu aku org kat wilayah jer cuti...
Tempat lain tak cuti...
Kenapa pula tiba2 bos bagi cuti wilayah...
So aku buat andaian sendiri...
Mungkin bos kat KL waktu tu...
Dan kat sana cuti... so dia bagi cuti...

Bos tahun ni tak de cuti wilayah ke???
Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
aReLaN
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 1:48:00 PTG delete

untung la sape2 yang cuti sempena hari wilayah hari ni.hmmmm

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 1:53:00 PTG delete

Haha.. Ada nak?! Cuba ktk gik kontek bos ktk.. haha...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 1:54:00 PTG delete

@aReLaN hehehe... memang untung... dpt relax...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 1:56:00 PTG delete

@AmirFXhahahaha... mun kmk kontek mintak cuti... nya tauk berik bah... tp bukan cuti wilayah... cuti kmk kenak potong...

Reply
avatar
Chenal
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 1:59:00 PTG delete

Mesti nya nyesal slps berik cuti dgn ktk..!
"HUh..lupa la. mana da cuti?"

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 2:12:00 PTG delete

@Chenalhahahaha... nya dah berik cuti... ni boleh tarit balit...

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 2:15:00 PTG delete

suruh bos pergi labuan..nnti dpat cuti..hehe

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 2:17:00 PTG delete

Hehehe... Saya cutiiiii...
Meh sini keje kat Wilayah ...

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 4:20:00 PTG delete

hahaaaa..dh bos berik cuti..plg jak lah..hihi...

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 4:36:00 PTG delete

Cik nur pun nk cuti gak la..hehehe...

masz mcm cik nur, boss ckp cuti je, cepat2 kemas...peluang jgn dlepaskan.. :)

Reply
avatar
eva
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 8:09:00 PTG delete

best dikol surroh cuti halfday lok.. nang bait hati boss ktk haha..

Reply
avatar
Rabu, Februari 01, 2012 10:50:00 PTG delete

syieda cuti..hihih.. dating dengan muncit kejap dengan mata bengkak2 hihihihi =.=

Reply
avatar
nanabyte
AUTHOR
Rabu, Februari 01, 2012 11:43:00 PTG delete

hum hum wilayah celcom pn xdpt cuti ma. nyeh3

anda ditag: http://belognanabyte.blogspot.com/2012/02/tagged-by-nisa-chan-stuff-about-me.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon