Edit Gambar Meow : Kucik

Selamat petang....
Dudok depan pc... sambil minum air suam... 
(betapa payah nya aku nak menghabiskan air suam ni... )
lepas tu... baca novel...
 Bila dudok sorang2 kat opis ni... Dah tak tahu nak buat ape... 
Untuk menghilang keboringan tahap gaban ni...
Aku buka photoscape.... buka file picture dalam pc...
Pilih gambar... kemudian edit.... sementara menunggu waktu keja abis...

Nilah hasil edit-mengedit tadi...


Nama meow ni... Kucik... kucing yang hilang tak jumpa2 sampai sekarang...
Jiran sebelah rumah ada bagitahu... dia ada terserempak seekor ular sawa tengah membelit sesuatu tp dia tak tahu apa yg dibelit ular tu sebab tak nampak sangat... (waktu malam)... So kitaorg syak Kucik yg kena... huhuhu... sbb sampai sekarang Kucik tak balik2... Kalau Kucik diambil orang lain kitarang tak kisah... asalkan bukan jadi mangsa ular tu.... Kehilangan Kucik sampai sekarang menjadi misteri... huhuhu...


Sila abaikan gambar ni okaysss.... hehehe
Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
cIk JanNah
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 4:30:00 PTG delete

scary nye kat area rumah masz ada ular ke?

Reply
avatar
Khamis, Februari 23, 2012 4:37:00 PTG delete

ular ea..bahaya tu..

comel kucing tu..

xsbr nak balik jumpa "anak-anak" yg hampir 20 ekor tu.

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 4:51:00 PTG delete

eee ..

kesian kucik kalo betul ular tu yg belit dia :(

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 5:46:00 PTG delete

kacak la ktk edit gamba kucik ya...teknik apa d pakei ktk lam PS ya? cianmmek dgr kisah kucik..pusak mek ada juak kaler kedak ya..kontot! ya nyuroh mek org geram :)

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 5:48:00 PTG delete

Otedah.. Semoga kucik ditempatkan dengan tuan baru yang baik hati lagi penyayang...

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 8:13:00 PTG delete

ular?? ee.. dya geli gle ngn ular..

Reply
avatar
Rafflesia™
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 8:52:00 PTG delete

teringat kucing syieda yg mati 2tahun lepas.. warnaputih.. sedih.. @_@ (bukan kucing syieda, tpai kucing adik syieda )

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 9:24:00 PTG delete

area rumah ada ular??bahaya tu.sempat lagi tu edit2 kt ofis.saya ni skang makin terseksa la kat ofis tu.wuuuu

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 10:45:00 PTG delete

Singgah malam Masz..
Anty ramai kucing kat umah ni.. Nak?

Rajin Nya godek photoshop.. Cantik hasilnya..

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Jumaat, Februari 24, 2012 5:05:00 PG delete

wah....ganas kucing kamu...hehehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon