Jawapan : Gajah & ???

Ni entry jawapan bagi entry semalam Gajah & ???
Macam2 jawapan yg aku dapat....
Dan setelah berbincang dengan adik aku...
Adik aku kata jawapannya ialah IKAN....
Memandangkan pelbagai jenis ikan yang di nyatakan....
So... sesiapa yg memberi jawapan ikan akan dikira betul...
Bagi yg memberi jawapan yg salah... nanti aku buat lagi main teka2 ni...

Ini LINK BLOG yg bagi jawapan ikan :


***Korang tahu aku nampak ikan apa... aku nampak ikan jerung kat mainan ni... Bila aku kata kat adik aku... boleh dia gelakkan aku... hampeh***
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
Yana Libra
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 11:39:00 PG delete

alamak..jawapan saya tak tepatlah nampaknye..~~ :p

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 11:42:00 PG delete

mungkin sebab warna dia kot..hihi..

Masz, Nur TAG masz...

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Reply
avatar
eima-caa
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 11:43:00 PG delete

yes!!!
IM THE WINNER...

nak hadiah cepat!!! ekekekeke...

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 11:43:00 PG delete

Adeh... Nak gelak ni Masz..

Haha.. Jwpn salah.. Hampeh!

Reply
avatar
Rabu, Februari 22, 2012 11:44:00 PG delete

hihi,jwpn mngena la sikit2 kan..hikhik..

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 11:49:00 PG delete

yeay!!
thanks masz, link jannah ada kat situ. hehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon