Makan Steamboat


Semalam... aku pergi makan steamboat...
Kali pertama mencuba... Dan amat menyelerakan...
Bila sampai tempat tu... meja semua dah penuh...
Selepas semua kami berkumpul... jam 7 lebih....
Acara makan pun bermula....
Hehehehe....
Memang kenyang...
Kami selesai pun hampir jam 9 malam...

Thankz tu Abg Jeff sekeluarga sudi belanja kita staff lain makan...


Inilah tempatnya... D11

Gambar dari google. Maaf yer... aku tak de ambil gambar... hehehe...
Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
YaYaNsMuM
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 3:28:00 PTG delete

YM pun suka makan steamboat, especially with tomyam soup...nyummy!

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 3:39:00 PTG delete

amboii...bestnya...!di sana berapa ringgit ye mas..? di sini, seorg rm22..mkn la byk2..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 4:18:00 PTG delete

@YaYaNsMuMhehehe... tomyam sup tu sy tak berapa gemar sangat... asyik nak bersin jer bila sy nak menghirup... tp saya rasa sikit jer... memang yummy...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 4:19:00 PTG delete

@:: Cik Nur ::lebih kurang sama jer harganye nur... ni pun org yg belanja... heheh

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 4:20:00 PTG delete

@aquatwins932memang sedap... paling sedap daging...

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 4:33:00 PTG delete

nyaman eh...abg jeff mesti lupak ngn kmk..terlio jak kmk dgr....

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 4:40:00 PTG delete

@Yumidaaok ekhh... kmk pun lupak nak ingatkan abg jeff... mun sik mkn free sama kita..hehehe

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Sabtu, Februari 18, 2012 5:52:00 PTG delete

macam sedap je.lama tak pekena steamboat.waaaaa

Reply
avatar
Sabtu, Februari 18, 2012 10:22:00 PTG delete

wah..mcm sedap..

suka mcm steambot tp ble mkn mcm xlrt nk mkn sbb byk sgt plihn..rasa cm nk mkn semua je..haha

Reply
avatar
ciK LyndaWawa
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 1:20:00 PG delete

dolok ada kmk makan sia..hehehe

Reply
avatar
Kiera Zainal
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 1:21:00 PG delete

sangat sedap ok. tak rase lagi dah tau memang sedap. terbaik!

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon