Panggung Sabtu Feb 2012

Bas Ek Pal - 4 Feb


Kuch Kuch Hota Hai - 11 Feb


I Hate Luv Storys - 18 Feb


Sangam - 25 Feb


Keunggulan cinta dari sinar mata
Yang bergelora....
Hati di taman berbunga
Satu impian satu harapan 
Sudah pasti ada sebalik
Satu rahsia....

Engkau dimataku ada lah cahaya
Perjalananku....
Terang menyuluh segala
Yang tersembunyi 
Lama ku cari 
Sudah pasti ada jawapan
Kemungkinan itu...


Apa kena mengena Lagu KEUNGGULAN CINTA dengan Panggung Sabtu ni....
Korang tengoklah video kat bawah ni.... hahahahahaha...

Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
YaYaNsMuM
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 10:14:00 PG delete

I hate Luv Story tu yayansmum tgk awal2 je...last tak tahu apa jadik..hehe...

Reply
avatar
Chenal
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 10:28:00 PG delete

kita layan hindi minggu ini...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 10:37:00 PG delete

@YaYaNsMuM hehehe.. biasanye macam tu lah... kalau tak awal mesti bhgn akhir ada yg tak tengok...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 10:38:00 PG delete

@Chenal jom... dudok lepak depan tv... ;P

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 10:44:00 PG delete

dah lama tak layan hindustan.hahahah...hindustan skang jauh beza ngan zaman fanatik hindustan dlu.

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 11:02:00 PG delete

kuch2 ho ta hei..sedihh...jgn lupa sediakan tisu..hehehe

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 11:59:00 PG delete

Salam Masz..
Hahaha... Tu la pasal nye.. Macam2 cara nak tarik trafic penonton. Kalau Ada masa, akak layan jek movie mana pun, kecuali Mr. Bean. Hahahaha

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 12:16:00 PTG delete

@aReLaNhehehe... sy suka hindustan dulu... lagu hindustan dulu lagi best dari sekarang...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 12:17:00 PTG delete

@:: Cik Nur :: tisu dan bantal... hehehehe... tak nak org tahu menangis tengok cerita... ;P

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 12:18:00 PTG delete

@Deru Ombaksamelah kak... sy pun tak berapa layan mr. bean... ;P

Reply
avatar
nanabyte
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 12:37:00 PTG delete

nyeh3. lawak kn promo hindustan kt tb3. gune bpr lak tuh

Reply
avatar
Eryati
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 1:34:00 PTG delete

ahakss...SRK nyanyi lagu rock dulu2 tu

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 1:37:00 PTG delete

KMK NAK NANGGA KKHH KELAK EH...NAHIIII....

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Jumaat, Februari 03, 2012 4:06:00 PTG delete

wah...xmek tauk koh..minat jak hindi tp xtauk..hihi..tapi kuch2 hota hai jak ok cta kt sia..huhu

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon