Sarawakian Thursday # Laptop Rosak



Adoi.... ari marek kakak kmk madah laptop kat umah rosak...
Nya madah screen laptop ya gelap... sik keluar gamba....
Segek laptop ya... kmk org adik beradik berkongsi makay...
Nak beli segek sorang... sik mampu...
Dari beli segek sorang... bagus beli barang keperluan lain...
Ari marek juak... abg ngan bpk mek embak laptop ya ke Wisma Seberkas...
Tanyak apa rosak... Berapa kos nak ngato laptop ya...
Boleh tahan... beratus juak duit keluar... 

Hari sabtu ngan ahad tok rasanya sik dpt buka blog ngan BW...
Mun ada pun post keluar ya mungkin auto-publish...

Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
Nyue
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 10:33:00 PG delete

knape bleh jadi cm 2?
kitak sabar jaa laa..
jgn sedey taw..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 10:44:00 PG delete

@Nyueentah laa... blm sempat nak tanya abg ngan bpk apa yg rosak... :(

Reply
avatar
cinnamon.com
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 11:03:00 PG delete

ye ke,kesiannya dia,apa kata beli aje yg baru..

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 11:07:00 PG delete

hihihi .. sib baik paham jgk sikit2 .. pasal laptop rosak kan? =)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 11:23:00 PG delete

@cinnamon.comhehehe... memang teringin nak beli yang baru... tp buat masa ni tak dapat dulu... huhuhu

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 11:23:00 PG delete

tedah kitak org. nang sgtttt lah sik best mun lappy rusak. mek mun lappy mek dey angol², kompom susah ati kmk aie. hehe

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 11:24:00 PG delete

@fizafantagirOha'ah kak... laptop rosak... screen dia gelap jer...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 11:27:00 PG delete

@Zie Madinihuhuhu... nang susah ati kmk org... saba jak la... kak diato oklah nya kelak...

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 12:02:00 PTG delete

Olaterdah... Next time mun ktk ada masalah laptop padah ngn kmk jak.. KMk ada kawan yang boleh atur laptop... Area petra jaya.. SIk la perlu ktk antar ke wisma saberkas...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 12:05:00 PTG delete

@AmirFXmena kah... laptop ya masih kat umah... nunggu ada duit baru anta g repair...

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 2:19:00 PTG delete

@Masz Sidek Ok.. Ktk boleh hantar ngn kmk ataupun ktk hantar terus ngn kawan kmk mun ktk maok.. Email kmk dolok.. propelarkapal@gmail.com

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 2:21:00 PTG delete

banyakkan bersabar

jom singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/02/jawapan-daripada-wordless-wednesday-28.html

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Februari 23, 2012 2:36:00 PTG delete

@AmirFXkmk rundeng dolok ngan bpk n abg mek dolok... mun dahnya maok... kelak kmk email ktk k...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon