SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow


Thankz Cik Nur kerana kesudian mengetag sy...

Tarikh Tutup : 05/03/2012

Nak Join : KLIK BANNER 
Previous
Next Post »

19 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 12:09:00 PTG delete

Same2.. Masz..ajarkan Nur cm ne nak buat link pade banner tu..?

dah cuba byk kali..tapi xboleh..huhuh

ade tutorial tak..?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 12:18:00 PTG delete

@Cik Nurok... kejap g sy buat ajarkan nur... sy buat tuto lepas ni..

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 12:43:00 PTG delete

semoga berjaya mendapat teman2 baru ya masz... (",) gud lak

Reply
avatar
Sandra
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 1:01:00 PTG delete

Hi ! Tnx sebab Join segmen sandra :)

Mari blogwalking + follow :

http://sunnyxandra.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmenjom.html

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 1:09:00 PTG delete

@Sandrasama2... ok kejap lagi sy terjah...

Reply
avatar
Yaya ★
AUTHOR
Rabu, Februari 22, 2012 10:59:00 PTG delete

Asalamualaikum & Hai tuan blog .

Singgah sni tau, + Done follow u

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Reply
avatar
Fahz
AUTHOR
Jumaat, Februari 24, 2012 1:25:00 PTG delete

salam perkenalan..happy blogging dear :)

Reply
avatar
Jumaat, Februari 24, 2012 11:04:00 PTG delete

salam perkenalan dr segmen yg sama. sudi2kan la terjah blog sy.

Reply
avatar
Sabtu, Februari 25, 2012 7:34:00 PTG delete

hai .. datang dari segmen yang sama. im done with follow u. ;) so, jemput datang ke blog saya pula. :D

http://princessrosesdiary2012.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Reply
avatar
NysaSarah
AUTHOR
Sabtu, Februari 25, 2012 11:02:00 PTG delete

nysasarah was here. bw and follow. salam perkenalan dr saya. saya dr senarai 4 segmen cik sandra. Kalau sudi meh singgah blog saya and follow. juga tinggal kan komen di entry kegemaran anda ye? :D

http://nysasarahstorymorry.blogspot.com/

Reply
avatar
Sabtu, Mac 03, 2012 7:00:00 PTG delete

singgah sini dari segmen yang sama, salam ukhwah (^___^)
...................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html
...................................

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon