Selamat Hari Tua


Today.......
Ulang tahun kelahiran aku...
Yg keberapa ekhh...
Hehehe... yg ke 16...
Nebes... thn depan nak SPM....
Hahahaha... caye tak...
Auta semata2....



Hari ni aku genap....
Sila tambah angka 16 dan 10...
Jawapannya sudah 26 tahun aku bernafas di bumi ALLAH ni...
Mak aku kata... aku dah layak nak kahwin..
Waktu dia umur aku ni... dia dah dapat 3 anak...
(Aku lah tu anak ke 3 itu :P)
Aku??? Belum lagi nak bagi menantu kat dia... hehehe...
Mak dah request dia nak menantu....
Tapi aku adik-beradik... hmmm



Aku nak kongsi satu lagi tarikh istimewa dlm hidup aku...
Tarikh wedding aku...
Lepas ni tak yah lah nak tanya...
Bila aku nak naik pelamin...
Sebelum ni pun aku ada gak naik pelamin tak kat tepi pengantin jer...
Hahahaha... jadi pengapit...
Ada org cakap... "nanti cepat dpt jodoh"
dan ada gak org kata "nanti lambat kawin"
mana satu betul ni???
Jawapannye senang jer...
"Jodoh Itu Rahsia Allah"
Insya-Allah adalah nanti...




Ok..ok... pasal tarikh wedding aku tadi...
Jeng... jeng... jeng...
Inilah tarikhnya...
\/

\/

\/

\/
30 Februari 2012...
Jemputlah datang yer...
Hahahaha... auta semata-mata...
Insya-Allah... lepas ni kalau aku kawin...
Aku bagi tarikh yg betul...
Sekarang ni aku bahagia hidup single...



P/S : Jom ucap selamat kat sorang blogger ni...
Birthday dia sama dgn aku 19 Feb...
Cikgu Ma
Happy Birthday Cikgu Ma...

Nota Berdarah : Kalau mak aku baca entry ni... hancuz aku...
Hehehe... mesti kena perli... mana bakal menantu dia...
Tarikh dah dekat tu... 30 Feb... hahaha
Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 11:22:00 PG delete

x lamak gik ya kmk org nk mkn nasik myk...bau2 dh da dri jauh tok....hepi bday..

Reply
avatar
Ahad, Februari 19, 2012 12:46:00 PTG delete

Happy Birthdayy. 30 feb memang tak wujud. haha

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 1:42:00 PTG delete

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN MAS.... :)

samalah kita..bahagia solo.. :)

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 4:13:00 PTG delete

salam..selamat ulangtahun mas..maaf. akk lambat wish..sebuk di dapur dan layan tetamu td =)

jom kawen sama2..hehee

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 4:22:00 PTG delete

hepi besday~~
may Allah bless u owes..amin..

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 10:48:00 PTG delete

hahahaha...akak la ni kiranya???papepon selamat hari lahir.moga sentiasa dalam rahmat dan inayah-NYA.

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Isnin, Februari 20, 2012 10:57:00 PG delete

30 FEB?NEY ADA WUJUD TARIKH YA..APA LAH KTK TOK..HAHAHA

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon