Speed List


BW kat blog Nyue... tengok entry dia join Spped List ni....
Bila tengok syarat yg simple lalu terbukalah hati aku nak join....
Sbb mood terlebih rajin... maka aku edit la gambar kat bawah ni berkenaan Speed List ni....


Ingin tersenarai dalam 72 peserta terawal sila KLIK BANNER
Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Eryati
AUTHOR
Jumaat, Februari 24, 2012 2:17:00 PTG delete

nak join jugak...pas keja la

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Jumaat, Februari 24, 2012 3:31:00 PTG delete

gudluck masz.nak join tapi busy lak 2-3 hari ni.hmmm

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon