Aku Yang Berdrama... ;p


Drama... drama.. drama....
Kalau korang baca entry INI , INI , INI , INI dan INI...
Mesti korang pk aku ni rajin tonton n follow cerita drama ni...
Ye... aku akui memang aku suka tonton drama2 ni...
Tapi aku bukan peminat setia drama...
HAKIKATNYA...
Aku tak pernah tonton satu2 drama tu dari episod pertama sampailah ke akhir episod.... 
Yang pastinya mesti ada episod yg aku sengaja tinggalkan....

Ini cara aku menonton drama :
Episod 1 dan 2 - episod mula2 mesti tengok
Episod seterusnya.... - Ada masa tengok... kadang2 malas nak layan....
Dipertengahan cerita - tonton balik.... nak tahu apa yg jadi....
Lepas tu.... - tinggal lagi... tak tengok... 
Episod akhir - Wajib tengok ... nak tahu apa ending cerita...
***Aku suka tonton drama ni melompat2 episod***

Dan aku paling tak suka tengok ialah bahagian yg menyakitkan hati bila ditonton...
Bila ada bahagian macam tu... aku sengaja baca bukulah (mata tetap jeling2 tv tengok)... pergi dapurlah...
Tp lepas tu... pandai pula bertanya... kenapa??? apa yg jadi???
Hehehehe....
Aku pulak yg berdrama tengok drama ni...
(auto-post) : 10.36a.m
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
teratak hati
AUTHOR
Ahad, Mac 11, 2012 12:35:00 PTG delete

ok lagi dpt tgk ending..selalu kena tk dpt tgk ending,ade je hal lain time episod last tu..frust je dh tgk tiap2 episod..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon