BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

BEN ASHAARI

Kenapa korang patut pilih blog ni???

Blog korang akan tersenarai dlm bloglist...
Insya-Allah akan memudahkan dan mengeratkan hubungan kita sebagai blogger...
Dan Insya-Allah aku akn follow korang...

***Bloglist yng wujud akan kekal sehingga hujung bulan APRIL***

P/S : Rakan2 yg tersenarai dlm BLOGLIST FEB.... aku nak ucapkan terima kasih kat korang... insya-Allah diharap selepas ni kita tetap berhubung... dan insya-Allah blog korang tetap akan ada dlm senarai bloglist... 

Previous
Next Post »

19 Komen

Write Komen
Khamis, Mac 01, 2012 9:35:00 PG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar
Khamis, Mac 01, 2012 9:55:00 PG delete

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

saya dah letak link awk :)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 10:36:00 PG delete

blog masz memang ada dalam bloglist dya..:D

Reply
avatar
QmaRidh
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 11:01:00 PG delete

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 11:03:00 PG delete

uish...baru masuk bulan 3 dah kuar lak untuk bulan 4.selamat bersegmen ye masz

Reply
avatar
Arina Shamsul
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 11:19:00 PG delete

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ :)

Thanks dear :)


salam perkenalan:)

Reply
avatar
Khamis, Mac 01, 2012 11:34:00 PG delete

as salam masz..ketemu lagi di segmen baru..

sudi bertukar link dengan akak...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
Khamis, Mac 01, 2012 11:38:00 PG delete

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 12:00:00 PTG delete

blog masz mmg ade dlm senarai cik nur.. :)

sebab senang nak terjah hari2..

Reply
avatar
Khamis, Mac 01, 2012 12:10:00 PTG delete

saya berminat ngan tawaran anda ^_^
dah letak link.. do re-check ya? :)

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 12:12:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
Jaja Sutera
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 12:40:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
Ms Velentine
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 1:06:00 PTG delete

salam kenal...

berminat untuk tukar link bersama saya?

http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
iEnA eLiEnA
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 2:57:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 4:46:00 PTG delete

kunungan balas...

jum tukar link.. link anda sudah dimasukkan tq:)

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 9:50:00 PTG delete

anda berminat menukar link bersama saya???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

terima kasih! :)

Reply
avatar
Zamani
AUTHOR
Khamis, Mac 01, 2012 10:15:00 PTG delete

Salam~
Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Reply
avatar
Sabtu, Mac 03, 2012 11:26:00 PG delete

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon