BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

19 comments
BEN ASHAARI

Kenapa korang patut pilih blog ni???

Blog korang akan tersenarai dlm bloglist...
Insya-Allah akan memudahkan dan mengeratkan hubungan kita sebagai blogger...
Dan Insya-Allah aku akn follow korang...

***Bloglist yng wujud akan kekal sehingga hujung bulan APRIL***

P/S : Rakan2 yg tersenarai dlm BLOGLIST FEB.... aku nak ucapkan terima kasih kat korang... insya-Allah diharap selepas ni kita tetap berhubung... dan insya-Allah blog korang tetap akan ada dlm senarai bloglist... 

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

19 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    saya dah letak link awk :)

    BalasPadam
  3. blog masz memang ada dalam bloglist dya..:D

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  5. uish...baru masuk bulan 3 dah kuar lak untuk bulan 4.selamat bersegmen ye masz

    BalasPadam
  6. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ :)

    Thanks dear :)


    salam perkenalan:)

    BalasPadam
  7. as salam masz..ketemu lagi di segmen baru..

    sudi bertukar link dengan akak...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  8. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  9. blog masz mmg ade dlm senarai cik nur.. :)

    sebab senang nak terjah hari2..

    BalasPadam
  10. saya berminat ngan tawaran anda ^_^
    dah letak link.. do re-check ya? :)

    BalasPadam
  11. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  12. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  13. salam kenal...

    berminat untuk tukar link bersama saya?

    http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  14. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    BalasPadam
  15. kunungan balas...

    jum tukar link.. link anda sudah dimasukkan tq:)

    BalasPadam
  16. anda berminat menukar link bersama saya???

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih! :)

    BalasPadam
  17. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  18. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...