BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…

BEN ASHAARI

BEN ASHAARI TANYA AKU, KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU...
Alhamdullillah... mesti aku rasa bermimpi... lepas tu melompat dan menjerit tak ingat dunia... hehehe
Dan senyuman aku tak lekang dari bibir...
Banyak keistimewaan Ultrabook yg diceritakan oleh Abg Ben... antaranya...
Ultrabook ni nipis dan ringan.... maknanya mudah nak diusung mana2...
Kepantasan bila diletakkan dlm mode hibernate atau sleep...
Dan walaupun nipis tp ultrabook ni tak mudah patah... kiranya Ultrabook ni tahan lasak ye...

ULTRABOOK takde CD DRIVE... korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK?
Hmmm... TAK PERLU... sbb buat masa sekarang aku tak memerlukan CD DRIVE... dan sekiranya pada masa yg akan datang aku memerlukan CD DRIVE... pada masa tu kenalah beli  EXTERNAL CD DRIVE yg dijual berasingan... kan... kan...

***Bilalah nak dpt ULTRABOOK ni...***

Tutup : 10 malam ini...
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
RochelMayMei
AUTHOR
Sabtu, Mac 03, 2012 7:58:00 PTG delete

Datang untuk copy banner..:) Mari datang ke blog Rochelle.:)

Reply
avatar
Lady Milo
AUTHOR
Sabtu, Mac 03, 2012 9:33:00 PTG delete

bertuah BA dapat Ultrabook.
Bila la kita nak dapat ek..
mesti mahal

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Sabtu, Mac 03, 2012 11:06:00 PTG delete

lambat juin..cis kek betul..huhu..tapi macam best larh sis ultra book tu kan?

Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Reply
avatar
Sabtu, Mac 03, 2012 11:46:00 PTG delete

kita br dgr ultrabook..ketinggalan zman ler dila ni..huhu

Reply
avatar
akuamir
AUTHOR
Ahad, Mac 04, 2012 1:07:00 PG delete

ape bende ya ultrabook tuh?? masih tak paham sangat ,, ^^_

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, Mac 04, 2012 11:05:00 PG delete

stady juak ho..ultrabook ya...cd drive ya k soh berat laptop jak...bkn di pakei gilak pun

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Ahad, Mac 04, 2012 7:51:00 PTG delete

singgah dari segmen abg ben.
jempot dtg blog pka

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

terima kasih! :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon