Bila Ben Ashaari tanya aku

BEN ASHAARI

Cepat... cepat... abg Ben buat segmen lagi...

OK.... Abg ben tanya....
Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH? Mengapa?

Hehehe... 
Banyak sebenarnya perkara yang paling membosankan bila aku dengar esok sekolah...
Pertama : Kerja rumah tak siap... hehehe... nilah akibat suka buat homework last minit... huhuhu
Kedua : Malas nak iron baju sekolah 
Ketiga : Kena bangun awal huhuhu... 
Keempat : Keesokannya ada perhimpunan....
Dan
Kelima : Mood cuti sekolah masih ada.... 
"Mak tak nak turun sekolah" (hanya mampu menjerit dalam hati.. huhuhu)

p/s : huhuhu... sekarang aku rindu zaman sekolah dulu.... SMK TAHO

Tutup : 10 malam ini (18/3/2012)
Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
Ahad, Mac 18, 2012 10:13:00 PTG delete

wahhh!banyak sebab tu masz...:)

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Ahad, Mac 18, 2012 10:14:00 PTG delete

hi pka join segmen yang sama

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

tq :)

Reply
avatar
Aien Nia
AUTHOR
Ahad, Mac 18, 2012 10:22:00 PTG delete

Yang no 5 tu aien paling suke
Btw ,dtg dari segmen yg same ..Do visit mine
http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

Reply
avatar
faizulosman
AUTHOR
Ahad, Mac 18, 2012 10:29:00 PTG delete

memang zaman sekolah sering di rindui....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

Reply
avatar
Ahad, Mac 18, 2012 11:22:00 PTG delete

HO HO FATIN ANK BONDE DAH SIAP GOSOK BAJU....
FATIN KENE BELAJAR GOSOK BAJU SEKOLAH...
FATIN KAN HEBAT..... HE HE HE

KENE E PUJI SIKIT BARU LE ADA SEMANGAT KAN !!!!

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Ahad, Mac 18, 2012 11:29:00 PTG delete

yang num 3 tiga tu sama..bangun pagi tak suka..haha

Reply
avatar
muntotunggek
AUTHOR
Ahad, Mac 18, 2012 11:57:00 PTG delete

banyaknyaaaa . kadng kadang stay up smpai pagi nak siapkan homewrk . then tido dalam class . padahal cikguu tak mintakk pun keje tuu . huh ~

follow sini n terbang dari segmen broben :) jom masuk umah saye :)

http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon