Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012



KENALKAN DIRI???

Di kenali sebagai
!♥Masz(◕◡◕)Sidek♥!


Seorang


Hantu Novel... Tiap2 bulan beli novel... ;P


Umur...
Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
suzie rahman
AUTHOR
Ahad, Mac 04, 2012 10:45:00 PTG delete

urm sebaya + suke novel juga :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, Mac 04, 2012 10:53:00 PTG delete

betul ke mas hantu novel..?
Nur pun hantu gak.tapi dulu, skang ni jarang dah beli novel..bz..

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Isnin, Mac 05, 2012 1:17:00 PG delete

dya pun suka baca novel..tp tak suka beli..haha

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Isnin, Mac 05, 2012 12:42:00 PTG delete

sama macam my girl.memang kaki novel.hampir tiap kali masuk gaji,mesti gi borong novel.aiyoo

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Isnin, Mac 05, 2012 1:02:00 PTG delete

@aReLaNhehehe... tu wajib... novel tu dah masuk dlm senarai utama...

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
Selasa, Mac 06, 2012 12:02:00 PTG delete

wah kak masz ni suka kumpul novel r eh?hihi..:D

suka masuk blog kak masz sgt2..:)

Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Reply
avatar
muntotunggek
AUTHOR
Ahad, Mac 18, 2012 10:00:00 PG delete

hai mas ! singgah && follow sini . from bloglist nadd . jomm singgah rumahh frhanaa :)

http://muntotunggek.blogspot.com

Reply
avatar
Ahad, Mac 18, 2012 7:06:00 PTG delete

singgah sini...dr bloglist miss nadya jom mempersilakan ker:


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Reply
avatar
Rafflesia™
AUTHOR
Sabtu, Mac 24, 2012 12:53:00 PTG delete

salam...
datang dari segmen yg same..-.- baru sempat bw..-.-

jom ke blog saya..-.-
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html


syieda,

Reply
avatar
Nor Nadiah
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 2:32:00 PG delete

Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon