Padan Muka Aku

Tak de keja pi cari keja...
Tak de masalah pi buat masalah...
PADAN MUKA AKU....
Sebab apa aku 'padan muka aku' sendiri....
Korang tengoklah sendiri...

\/

\/

\/

\/

\/


Dah tengok....
KOSONG.... bloglist aku kosong... semua hilang...
Dah jadi satu keja pulak nak mengingatkan siapa dalam bloglist tu...
Masalahnya pulak aku ni tak suka nak ingat2... hehehe...

Korang nak tahu kenapa bloglist tu kosong...
Sebab aku rasa aku ni BIJAK BINTI PANDAI sangat...
Dengan YAKINnya aku pergi godek template blog...
Lepas tu SAVE, kemudian aku VIEW...
Yang aku nampak background putih dan tajuk2 jer....
Aduhhhhh.....

Dan setelah berusaha keras...
Akhirnya BLOGLIST blog aku dah tersenarai semula...
Mungkin ada nama blog yg takde... 
Maaf yer... nanti aku usaha ingat balik dan masukkan dalam bloglist...
Dan ada gak blog yg tak pernah tersenarai aku masukkan jugak...

p/s : jerak sa nyawa... lepas ni kena lebih hati2... huhuhu
Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
Jumaat, Mac 23, 2012 2:05:00 PTG delete

bahaya main2 ngan templete ni... kene save dulu yang sedia ada... pastu preview je kalau buat apa2... baru save... naya! is pun besa jadi jugak (^__^)

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 2:10:00 PTG delete

hehehe...oklah tu pndai jugak godek2..ayu ni xpndai lngsung org ja tlg wtkan..hehe

Reply
avatar
Jumaat, Mac 23, 2012 2:42:00 PTG delete

itu yg yui risau lau godek2..hihi.

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 2:43:00 PTG delete

hehe,,,cik lynn mmg xberani nk usik2 coding ni....

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 3:16:00 PTG delete

DH SANGKAK DH..HAHAHA
KMK ADA JUAK KENAK REYA TP SYUKURLAH DPR RECOVER BLT

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 3:26:00 PTG delete

Saya tak pandai nak main2 ngan template ni..huhu~~

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 4:07:00 PTG delete

nur pun pernah juga jadi mcm ni...
sekali tgk semua hilang..!
lepas tu mmg berhati2...hihi
kita sama2 lebih berhati2 ye mas.. :)

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 4:38:00 PTG delete

ehhe samela.. dlu masa katif nak tuka macam2 mmg hilang sume...

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 4:45:00 PTG delete

Hehe. ..xpe Masz .. Pandai repair.. Anty nak tukar templet pun tak berani.. Takut blog lesap..

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 4:48:00 PTG delete

hehe memang pandai...

sb 2 uni suka wat bodoh je ngn template..haihh..

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 6:49:00 PTG delete

Shiema pon selalu godek karang mula lah jadi benda pelik pelik (:

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 8:28:00 PTG delete

memang paling mls nak godek2 template..

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Jumaat, Mac 23, 2012 11:17:00 PTG delete

dya tak berani nak buat..takut jadi mcm masz..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon