PERTANDINGAN NAMA PALING POPULAR 2012 KEMBALI

6 comments

Nama kat atas tu BUKAN aku punya yer....
Tu nama kakak aku dengan ehem2 dia...
Aku cuma nak tolong dia jer...

Aku nak minta tolong dari korang...
Kalau korang sudi sila LIKE yer...
Sila LIKE gambar kat atas tu...
Tak perlu like page...
Cuma LIKE, gambar kat atas jer...
Mudah bukan...
Korang cuma perlu KLIK SINI [LINK] untuk LIKE...
TAK DE PAKSAAN k...
IKHLAS dari hati anda....
Tarikh tutup pertandingan : 31.05.2012 Jam 8 pm


Ni hadiah yg menjadi rebutan...
Iron Samurai - Japanese Inspired LED Watch
Warna : BLACK/SILVER

p/s : pada sesiapa yg sudi LIKE tu... aku ucapkan ribuan terima kasih... ;)
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

6 ulasan:

  1. k..mek nolong ngelike juak...gdluck

    BalasPadam
  2. Gud luck.. Kmk dah LIKE gilak2 tek.. haha..

    BalasPadam
  3. Wah...contest mcm ni pUn ade jg..ingtkn ABPBH je...hihii

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..nur dah like..
    semoga berjaya..!

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...