PERTANDINGAN NAMA PALING POPULAR 2012 KEMBALI


Nama kat atas tu BUKAN aku punya yer....
Tu nama kakak aku dengan ehem2 dia...
Aku cuma nak tolong dia jer...

Aku nak minta tolong dari korang...
Kalau korang sudi sila LIKE yer...
Sila LIKE gambar kat atas tu...
Tak perlu like page...
Cuma LIKE, gambar kat atas jer...
Mudah bukan...
Korang cuma perlu KLIK SINI [LINK] untuk LIKE...
TAK DE PAKSAAN k...
IKHLAS dari hati anda....
Tarikh tutup pertandingan : 31.05.2012 Jam 8 pm


Ni hadiah yg menjadi rebutan...
Iron Samurai - Japanese Inspired LED Watch
Warna : BLACK/SILVER

p/s : pada sesiapa yg sudi LIKE tu... aku ucapkan ribuan terima kasih... ;)
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Selasa, Mac 13, 2012 6:15:00 PTG delete

k..mek nolong ngelike juak...gdluck

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
Selasa, Mac 13, 2012 8:32:00 PTG delete

fuhh lumayan gyle hadiah tu! best3

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Selasa, Mac 13, 2012 8:35:00 PTG delete

Gud luck.. Kmk dah LIKE gilak2 tek.. haha..

Reply
avatar
profmie
AUTHOR
Selasa, Mac 13, 2012 9:54:00 PTG delete

Wah...contest mcm ni pUn ade jg..ingtkn ABPBH je...hihii

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Mac 13, 2012 10:46:00 PTG delete

Alhamdulillah..nur dah like..
semoga berjaya..!

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon