SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

34 comments

A. Nama Penuh Saya :
Masrina

B. Nama Panggilan Saya :
Masz 

C. Sejak Bila Saya Berblog :
07 Mei 2011


***Segmen ditutup pada malam ini (29/03/2012) jam 11 malam***

***NAK JOIN : KLIK BANNER***
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

34 ulasan:

  1. thanx sudi join.

    p/s : sori. tarikh tutup tu bukan 28/03/2012 tapi 29/03/2012. tolong betulkan ek? hehehe.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. joinlah yui... rasanya blog yui pun boleh join... ;p

      Padam
  3. salm masz nama saya insan ,,hehe
    http://www.insancita.tk/

    BalasPadam
  4. hi masz.. -.-

    nak joint, tapi dah tlewat..hukhuk..
    selamat bersegmen..
    -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. joinlah syieda... sy silap tulis tarikh tutup tu...
      masih ada masa kalau nak join... ;P

      Padam
  5. selamat bersegmen.. :)
    nur sekarang bz sikit lee..huhu
    bak BW pun xsempat..

    BalasPadam
  6. Aduh Masz ..

    Dah tua2 ni anty segan nak bersegmen .. Selamat maju jaya k

    Jom makan...

    BalasPadam
  7. eh hai tuan tanah kedaung! saya datang dari segmen yg sama jugak XD

    http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  8. mudak umo blog kitak duhal...tp udah ramei follower!
    Mesti ramei reader setia tukk!

    BalasPadam
  9. masz2...syieda dah joint.. hihihi

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    tq masz cyunk...hihi

    BalasPadam
  10. As salam..singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  11. slm...singgah sini juga....done follow.... :)

    BalasPadam
  12. salam ...
    dari segmen yg sama ^^
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  13. wheeehe singgh sini jugak ^^
    salam kenalan :)

    BalasPadam
  14. list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

    list boleh tengok kat

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

    BalasPadam
  15. hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  16. datang dari segmen sama D jemput2 dtg blog kmk :)

    latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  17. hai masz! dtg terjah dr segmen yg sama!! jom terjah blog tira & jgn lupa join segmen tira buat utk change bloglist & blogfeed for april! special sikit bulan ni,ada penghargaan sikit utk yg bertuah!! :)

    BalasPadam
  18. Hai! Datang terjah & follower ke-770 dari segmen yang sama!

    Salam kenal! ^^,

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  19. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html?showComment=1333069491138#c7247787581087010744

    follow sini ye

    BalasPadam
  20. Akak singgah sini dari segmen NasZ. Sudi2kanlah mampir ke blog akak pula yer...
    Err..mmg dah follow awak...

    BalasPadam
  21. hye kamu...hihi
    slm knl2

    sini sini >>

    http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  22. slm kenal...jom bw sini ---->
    http://sitabuancomot.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    BalasPadam
  23. Datang dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...