Tukar Header....

Cepat bosan...
Dah lumrah manusia cepat bosan...
Aku pun macam tu gak...

Header bawah ni dah beberapa bulan aku pakai...
Sekarang ni aku dah tukar header baru...


Header baru ni, aku tukar tulisan kemudian mata tu aku buang dan tambah rama-rama jer
Simple... Header ni pulak tak tahu berapa lama akan bertahan...
Hehehehe... tunggu dan lihat  jerlah...
Harap2 dapat bertahan dengan lama....


p/s : penggunaan warna MERAH adalah WAJIB.... hehehehe ;p


UPDATE :
Aku tukar fikiran... MATA tu aku nak kekalkan...
Sebab MATA tu kiranya track mark aku...
So aku masukkan semula mata tu... hehehe
Ok...kan... :)

Previous
Next Post »

20 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 3:48:00 PTG delete

mass..cantikklah header baru ni..!

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 3:54:00 PTG delete

SAMALAH DGN KMK
GIK2 DH PANDEY MOLAH HEADER TOK
ABISLAH MALAR JAK BERTUKAR KELAK..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 3:59:00 PTG delete

hehehe... mala jak bertukar header kak...

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 4:12:00 PTG delete

beznya pandai godek2 wat header..ayu tak pandai..huhu..btw,nice.kiut..hehe

Reply
avatar
Khamis, Mac 22, 2012 4:15:00 PTG delete

high5.. suka tukar header :) seek for the best.. yg this one cantik!!!

Reply
avatar
Khamis, Mac 22, 2012 4:23:00 PTG delete

kak vi pun jenis cpt bosan ngn header..kacak header ktk..kakak suka! =0)

Reply
avatar
Eima Ari
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 4:29:00 PTG delete

Wow..header ni sweetttt sgt..like butterfly at the side...=)

Reply
avatar
nafaz lynn
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 4:36:00 PTG delete

cantik header baru.... btw.. da follow..

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 5:05:00 PTG delete

cantik jugak header baru tu.. wat sndri ek

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 5:28:00 PTG delete

font nya kacak..tp mun tambah mata comel ya kiut lg

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 8:08:00 PTG delete

masz!!! cantik sangat..kena sangat dengan background..lawa sgt.. simple tp lawa..

Reply
avatar
Dabel Aa
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 8:54:00 PTG delete

waaaa pandai buat header...cntik....

p/s : singgah dri segmen mak dara

Reply
avatar
dela
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 10:18:00 PTG delete

cantik.. kreatif jgak ye

Reply
avatar
Khamis, Mac 22, 2012 10:33:00 PTG delete

cantik..siimple is nice..butterfly sebagai penyeri.

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Khamis, Mac 22, 2012 11:14:00 PTG delete

Kmk lom juak tukar2.. Nang rajin ktk... :D

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon