Yes!!!! Approved....



Yes... yes... approveed...
Apa yang approved tu???
Aku apply half day esok...
Dan bos dah bagi green light...
hehehehe
Bunyi "Yes...yes..." tu macamlah loan bank kena approved..
Rupa2nye cuti half day yg kena approved... ;p
So... pagi esok turun opis macam biasa...
Tengah hari... off
Cuti esok pun sbb...
Ada urusan yg perlu diuruskan...
Semoga dipermudahkan urusan aku esok hari...

***Jom kelip2 mata***
Previous
Next Post »

28 Komen

Write Komen
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 3:20:00 PTG delete

wahh bez2 cuti..ayu pn cuti mgu ni..hihi

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 3:37:00 PTG delete

hehehehe.... selamat bercuti ayu... :)

Reply
avatar
Selasa, Mac 27, 2012 3:44:00 PTG delete

untunglah dpt cuti.. huarghh.. cuti yg ada nk simpan utk raya ni.. nk cuti lama :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 3:51:00 PTG delete

olololo...comei duk kelip2 mata.. :)
mas, moga semuanya berjalan lancar ye esok..
di permudahkan segalannya..! Amin..!

Reply
avatar
Selasa, Mac 27, 2012 3:52:00 PTG delete

hihi,xpenh lg halfday =)
slmt bercuti ea..

Reply
avatar
Eima Ari
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 4:13:00 PTG delete

Hamboi3x...dapat half day kelip2 mata ek..lusa naik kje gosok2 mata plak.. =)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 4:17:00 PTG delete

hehehe... hari raya kalau cuti lama baru ada rasa raye diakan...
bos sy melayu so dia memang bagi seminggu cuti utk raya... :)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 4:18:00 PTG delete

Terima kasih nur...
amin...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 4:20:00 PTG delete

hehehehe... kelip2 sbb suka kak... keja gosok mata tu kena tunda minggu lagi satu kak... sbb esok lusa kemungkinan gaji masuk... ;p
Lepas tu baru gosok mata...

Reply
avatar
Selasa, Mac 27, 2012 4:46:00 PTG delete

wahh bestlah..leh rehat rehat kan half day esok ^^

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 5:00:00 PTG delete

amboi sonoknye dia.. slamat bercoti la ye :)

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 5:26:00 PTG delete

moga dipermudhkn segala urusan ktk...jln2 cuci mata..

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 7:00:00 PTG delete

Wowwww, bestnye. semoga Allah permudahkan urusan awak esok (:

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 8:39:00 PTG delete

semoga segala urusan kamu dipermudahkan masz!

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Selasa, Mac 27, 2012 10:28:00 PTG delete

seronoknye dia ye~~~




p/s: urusan apakah itu~~

Reply
avatar
Selasa, Mac 27, 2012 10:35:00 PTG delete

ingatkan kene approve hape tadik. suspen je. huhu

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Mac 28, 2012 1:39:00 PG delete

ingat kan approved masz nak kawin..haha.. sukanya..sampai kelip2 mata..hihi

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Mac 28, 2012 9:21:00 PG delete

urusan dengan bank tp bukan nak loan....hehehe

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Mac 28, 2012 9:22:00 PG delete

hehehe... dya parents sy dah approved suruh sy kahwin...
tp sy belum ada calon lagi... ;P hehehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon