Air Liur Meleleh Nak Makan


Lapa eh... sampai meleleh air liur tu...
Perut berdondang sayang tak...
Nah tengok gambar bawah ni...
Kasi perut lagi lapa....
Hehehehe...

\/

\/

\/

\/

\/

Jumpa gambanya...

\/

\/

\/

\/

\/

Tak jumpa... ok scroll lagi...

\/

\/

\/

\/

\/

Lapa ke??? scroll lagi...

\/

\/

\/

\/

\/

Ok.. ni last korang scroll...
Kalau tak nanti ada yg [X] blog aku ni...
Hehehe ;p

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

Sedap tak....
Burger Posperatti...


Aku makan ni 2 hari lepas...
Harga dia RM 3...
Memang sedap...
Kekenyangan makan ni...

Kalau nak beli @ makan burger..
Aku memang selalu order posperati ni...
Asal beli aku mesti minta lebih black paper...

p/s : saje jer nak kongsi burger yg aku suka makan... ;p
Previous
Next Post »

21 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 3:19:00 PTG delete

sedapnyer..!
pagi tadi nur mkn berger rm2.50..hehehe
sedap gak..!

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 4:01:00 PTG delete

slrpp! tarik air liur balik.

Reply
avatar
Jumaat, April 13, 2012 4:05:00 PTG delete

ala....siannyer sampai meleleh air liur dia...

Reply
avatar
Jumaat, April 13, 2012 4:26:00 PTG delete

buat suspen je... sedap.. sedap.. sedap...

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 4:30:00 PTG delete

Murahnya...nampak cam sedap hihihi

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 4:38:00 PTG delete

Salam Masz ..

Nah! Anty bagi sekotak tissue, lap air liar yang meleleh tu..
Haha... Koci Labu anty dah siap.. Jap lagi anty post.. :p

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 5:05:00 PTG delete

wah.. sedap ni abehh diet kak citra kalo mkn ari2.. huhu

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 6:31:00 PTG delete

yoh..ya bok nya..menggoda kali jak mayonis ya..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 8:35:00 PTG delete

Murah juak.. Cney kedeinya?

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 9:24:00 PTG delete

Murahnyaaaa. boleh belanja SHiema lah kan ? (:

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Jumaat, April 13, 2012 9:57:00 PTG delete

Aii, baru je lepas makan.. Tengok gambar ni teringat plak properity burger McD.. Gulppp..!

Reply
avatar
ct jue
AUTHOR
Sabtu, April 14, 2012 1:45:00 PG delete

wah sedap nye...ehh same la favot kite..tapi kite tak suke letak cili sos just black paper sos je

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
Sabtu, April 14, 2012 10:14:00 PG delete

perut dah dondang sayang jugak ne .. hehe

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Sabtu, April 14, 2012 10:22:00 PG delete

sedapnya,meleleh air liur nanganya...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 12:02:00 PG delete

NASIB BAIT PERUT KMK DH KENYANG TOK,MUN X MAOK JUAK MELI..HAHAHA

Reply
avatar
steffany daph
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 10:20:00 PTG delete

berpatutan juga ni. lagipun sedap :D berbaloi la kan.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon