Asal Petang... Mesti Slow...

Masalah yg aku hadapi time keja...
Line internet slow...
Korang pulak macam mana??
Asal petang... aku kat sini, line mesti mula slow...
Bila nak cepat... makin lambat jadinya...
huhuhuhu...
(OK nak line tu panjang.... ambil pembaris...gariskan... sengal... ;p)

Dan gambar2 kat bawah ni situasi yg mungkin di hadapi...
Korang tahap macam satu....

Menunggu loading... sampai rasa rangka jer yg tinggal???


Atau... kepala rasa nak meletup???
Boom... Keba... Boom...


Atau pun... sampai ke tua... masih loading...
Sempat tido lagi...


GERAM... Sehingga mencari mangsa utk melepaskan geram...


Marah kan line yg slow... pc yg jadi mangsa???


Langkah terakhir... TURN OFF...


Okbai... aku nak turn off
Kejap g aku dah nak balik...
Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
are_lin@yu
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 4:43:00 PTG delete

hihi ayu bukan petang saja..setiap masa kot..time nak balik ja ok..hehe

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 5:14:00 PTG delete

samalah mas..!
nur petang dan malam..
mmg slow...kadang sakit hati sgt2, turn off jugak...hahaha

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 5:39:00 PTG delete

ekot mood juak line tok..xpat di predict..ada arinya cam kuda..ada arinya cam siput...tp xpa..selagi dpt online free...syukur jak..hihi

mun diberik pilihan mek mok pilih ni bila line jd selow cam pic atas ya..mek pilih paling last! ganas x kmk? haha

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 5:54:00 PTG delete

hihi, Shiema pon selalu mcm tu. tapi kalau slow shiema disconnest then tgk movei. hihi

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 5:58:00 PTG delete

patutla ramai blogger yang insomnia hehe.. chillax kayh.

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 7:37:00 PTG delete

Kmk biasa bertukar jadi kaler ijo lumut... Kakya nangkap ikan arapaima gigas d Amazon nun..

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, April 19, 2012 2:43:00 PG delete

sabar ye..haha..dya punya line lembab mcm kura2 dtg mengejut..

Reply
avatar
Khamis, April 19, 2012 3:06:00 PG delete

line kita pun asyik slow..last2 lyn cite lg best:)

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Khamis, April 19, 2012 11:58:00 PG delete

Sabar ajaklah,last2 turn off ajak Masz...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon