BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


BEN ASHAARI

Persamaan antara blog Abg ben dan blog aku...
Apa yer???

PERSONAL BLOG  kot....

Segmen di tutup Jam 12 Tgh hari...

Previous
Next Post »

24 Komen

Write Komen
Jumaat, April 27, 2012 10:29:00 PG delete

2 perkataan dah tu..hihi. gurau aje.

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 10:51:00 PG delete

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Reply
avatar
Jumaat, April 27, 2012 10:58:00 PG delete

as salam masz...

singgah sini dari segmen yang sama...

Reply
avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 10:59:00 PG delete

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Reply
avatar
Jumaat, April 27, 2012 11:53:00 PG delete

assalamualaikum hye dr segmen yg sma :) jom ikut segmen sha d http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-exchange-banner.html

Reply
avatar
Mk Syahir
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 12:03:00 PTG delete

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 12:08:00 PTG delete

selamat bersegmen mas.. :)

Reply
avatar
AyueJean
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 12:21:00 PTG delete

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Reply
avatar
aima mazlan
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 12:34:00 PTG delete

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 1:42:00 PTG delete

DH TERLAMBAT KMK NAK JOIN..HUHU

Reply
avatar
Ayu Iman
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 1:59:00 PTG delete

pinpin!! salam...iman dtg dari segmen yg sama jg..siap follow tuan blog skli=D

Reply
avatar
Jumaat, April 27, 2012 2:27:00 PTG delete

dri segmen yg sme :)

http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Reply
avatar
Jay
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 2:51:00 PTG delete

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Reply
avatar
Azura
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 3:05:00 PTG delete

thanx singgah blog saya...

http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Reply
avatar
eyka
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 3:14:00 PTG delete

dari segmen yang sama .... salam perkenalan ... :)

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 3:22:00 PTG delete

e'ehhh. due perkataan tu. hee. dtg respon sini. ;)

Reply
avatar
HAFIZAL
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 3:29:00 PTG delete

apa responnya....sempoi jerk kan2

Reply
avatar
FL blogh0use
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 4:03:00 PTG delete

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 6:25:00 PTG delete

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Reply
avatar
Sa Fa Az
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 10:33:00 PTG delete

kunjungan balas
thanks ^__________^

Reply
avatar
Isnin, April 30, 2012 10:00:00 PG delete

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon