Button FOLLOW ala-ala FLOAT @ TUMBLR???




Button FOLLOW ala2 FLOAT @ TUMBLR... 
CANTIK dan CUTE... Plus KEMAS... 
Ya... aku mengaku memang blog akan kelihatan CANTIK, CUTE dan KEMAS...
Tapi ada sebahagian blogger tak tahu...
MASALAH yg akan mereka hadapi...
Dan masalah ni... tempiasnya turut dirasai oleh blogger lain...

Ok... untuk pengetahuan BLOGGER2 yang menggunakan 
Button FOLLOW ala2 FLOAT @ TUMBLR ni...
(untuk mereka yg tak tahu yer... yg dah tahu boleh abaikan)
Aku nak bagitahu... Aku TAK DAPAT FOLLOW BLOG KORANG...
MAAF YER... 
SEBABNYA... button follow float@tumblr ni limit 300 follower jer...
Dan blog aku dah melebihi limit 300 follower...

***Aku dulu pun guna gak button ni tp bila dah tahu kelemahan dia aku terus letak Follower Widget***

~Follower Widget~

p/s : tak salah kalau korang nak letak button follow float@tumblr tu...
tp pada waktu yg sama TOLONG letak WIDGET FOLLOWER sekali yer...

Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen
Isnin, April 02, 2012 3:31:00 PTG delete

setuju! kalo boleh letak lah dua2.. Hana pun ada gak masalah no :(

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
Isnin, April 02, 2012 3:45:00 PTG delete

Akak pun setuju...kadang2 tension dorang pakai benda tue...(terlebih cakap ke?)hihihi

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, April 02, 2012 3:52:00 PTG delete

haa..setuju tu...!
mmg susah nak follow blogger yg pakai menda ni...
thanks...mas menerangkan keadaan.. :)

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 1:23:00 PG delete

Sama.. KMk pun dah limit juak.. Aisehh... Arap sidak upgrade server cepat2.. Kin banyak orang yang ada blog nektok dah...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon