Cinta Bersatu - Liyana Jasmay


Di matamu ku berharga
Kau perlakukan aku
Lebih dari mencintai dirimu

Di dekatmu ku merasa
Bahagianya aku
Dapat ruang cintamu

Hanya kamu saja
Yang mampu begitu
Tulus... mengerti aku

Kau sempurna bagiku
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku

Ku sempurna bagimu
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu

Gayamu... sifatmu 
Cara mencintaiku 
Yang membuatku jatuh (jatuh...)
Cinta padamu

Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
Ini Kisah Tia
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 12:12:00 PTG delete

liriknya best! memang kena lah :))

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 3:22:00 PTG delete

lom gik mek dgr lagu tok...lagu zamani ft ngn sharifah pun bezzzz...lagu baru juak

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 3:29:00 PTG delete

mesti kisah cinta dia kan :p

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 5:15:00 PTG delete

mek dtg nk berkempen tok..

jom join GA tok :)

http://umikasum.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012.html

Reply
avatar
Ahad, April 01, 2012 5:22:00 PTG delete

tak pernah dengar lagu ni..tapi lirik best gak

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 9:22:00 PTG delete

best lagu ni, nmpk kan kematangan liyana jasmin.. :)

Reply
avatar
QasehSuci
AUTHOR
Isnin, April 02, 2012 9:39:00 PG delete

nampak girl skit bila liyana pakai baju dan make up cam tu...sweet

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon