Entry BZ Hari Ini...



MAAF... Hari ni aku tak sempat nak BW byk2...
Insya-Allah... esok aku jalan2 kat blog korang...
Nak kata sibuk... taklah sibuk mana...
 Tapi badan ni memang letih sangat... 
Kejap lagi nak p pergi rumah kazen...
Dia nak sambut birthday anak dia...
Jiran depan rumah pun sambut birthday gak...
Birthday cucu di...
Rumah mana satu nak pergi ni???
Akhirnya mak aku buat keputusan...
Berbagi... ada yg pergi birthday jiran...
Dan ada yg pergi birthday kat rumah kazen aku..

p/s : tq sbb korang sudi singgah sini... 
dan thankz gak kat korang yg sudi follow sini gak...
Insya-Allah esok aku balas kunjungan korang....
dan follow korang balik...
happy blogging... ;)

Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Ahad, April 29, 2012 4:33:00 PTG delete

Fuh!tgk wording pn dh taw, busy.:-)

Reply
avatar
Ahad, April 29, 2012 5:07:00 PTG delete

Uih. Busy sgt ek kak. Hihik. Same la kite. Sy pun busy sampai tk sempat nk jenguk blog sendiri. huk

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Ahad, April 29, 2012 7:06:00 PTG delete

Hepi besday untuk jiran ktk n kazen ktk.. Semoga sidaknya dimurahkan rezki tahun tok.. Kmk pun bizi juak minggu tok tek... :D

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, April 29, 2012 7:17:00 PTG delete

samelah..nur pun bz sikit hari ni..huhuhu

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Ahad, April 29, 2012 10:53:00 PTG delete

Selamt berbirthday ..hehhehehehe
Support me by daily vote me for blogger of the year

Reply
avatar
ciK LyndaWawa
AUTHOR
Ahad, April 29, 2012 11:34:00 PTG delete

kmk pun lamak gilak sibuk pey xda masa tok ko....sory juak...

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 10:23:00 PG delete

Rami juak org nyambut birthday ari minggu tuk Masz....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon