Esok cuti...


ESOK CUTIIIIIII......
Public Holiday...
Campur Sabtu dan Minggu....
Ada 3 hari cuti....
Apa nak buat esok ye???

p/s : Rabu depan pun cuti gak 11 April 2012
Sempena hari Pertabalan Yg Di Pertuan Agong...
Previous
Next Post »

20 Komen

Write Komen
Nyue
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 3:49:00 PTG delete

esok cuti apa masz?
btw slmt bcuti..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:00:00 PTG delete

@Nyue Kat Swak ni cuti "good friday"

Reply
avatar
Khamis, April 05, 2012 4:00:00 PTG delete

yui lak bulan ni cuti 11,18,19 & 30 =)

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:15:00 PTG delete

bestnye cuti panjang~

saya cuti ahad je..huhu~ :(

Reply
avatar
Tyntha Lana
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:20:00 PTG delete

Hahaha, tau takpa, cuti je Malaysia ni! Best2, jom, jalan2 ketempak menarik serata KL nak masz? hehehe

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:24:00 PTG delete

@Tyntha Lanaheheeh... jauh sangat sy nak ke KL... sy dok Swak... ;p
kalau cuti 3 hari tak cukup nak round kat KL tu... ;p

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:24:00 PTG delete

wah...syok la..nur xcuti..huhuhu..
ape2pun, selamat bercuti mas.. :)

Reply
avatar
Cik Adieb
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:24:00 PTG delete

Ngee,cuti sy start hari ni..so,klmarin last pergi krja :D

Reply
avatar
shaFazie
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 4:53:00 PTG delete

selamat bercuti...
bestnye..:D

Reply
avatar
Khamis, April 05, 2012 4:59:00 PTG delete

beshnye...dia cuti...byk benda bley plan tu...

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 5:05:00 PTG delete

selamat bercuti kami di semenanjung tak cuti..huhu

Reply
avatar
deno
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 5:45:00 PTG delete

happy holiday!!! blogging la cuti2 tu... :)

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 5:47:00 PTG delete

public holiday??asal sini takde pon.hmmm

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 5:50:00 PTG delete

slmt bercuti :)

berik mandik pusak!

Reply
avatar
profmie
AUTHOR
Jumaat, April 06, 2012 12:14:00 PG delete

selamat bercuti...
ape lg dtg blog sy n komen entry..dan undi k-pop skali..hehee

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Jumaat, April 06, 2012 9:27:00 PG delete

cuti ape tu? slamat bercoti...

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Jumaat, April 06, 2012 10:31:00 PG delete

hi..!
jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ziela-make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon