Freebies : Header Kotak I Love U


Image kotak bawa I Love U...
Nak lukis... aku memang tak berapa pandai sangat...
Kotak ni aku ambil dr google dan buang background dia...
So... imige ni bertukar transparent

***Klik utk pembesaran @ new tab (saiz header sebenar)... Lepas tu baru SAVE***








Image Kosong... Korang boleh reka sendiri ayat yg korang nak...
Cara nak buat KLIK SINI...


Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 12:07:00 PTG delete

KACAK MASZ..KMK ADA MOLAH HEADER UTK BLOG KMK MPUN TP X KACAK..HUHU

Reply
avatar
Jumaat, April 20, 2012 12:25:00 PTG delete

x pndai nk olah sndri header tu...hihi

Reply
avatar
Jumaat, April 20, 2012 1:01:00 PTG delete

very nice..tak tahu nak edit header hihihi

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 2:19:00 PTG delete

pandainya mas..rajin lak tu..
nur nak buat water mark pun thegeh2...sabo je la...huhu

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Sabtu, April 21, 2012 2:17:00 PG delete

cantek..boleh curik? hikhik~

Reply
avatar
Rabu, Januari 16, 2013 4:03:00 PG delete

wah,,,lawalah tp syg knpa xda wana ijau???sy xpndi wt sndri.hehehehe,,,

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon