Freebies : Header LadyBugs....

Kali ni aku nak bagi free LADYBUGS ni...
Seperti biasa gamba ni di ambil dr google...
Lepas tu buang background dia supaya transparent...


Dari sekor ladybug kat atas terhasillah header2 kat bawah...
Header2 ni gabungan warna MERAH dan HITAM...
Seiring dgn warna ladybugs tu sendiri... :)

***Klik gamba untuk pembesaran dulu kemudian save... supaya korang dapat saiz header sebenar***






Kat bawah ni tak de tulisan...
Korang boleh buat sendiri...
Korang boleh buat ikut TUTO NI [LINK]


(auto-post)
***Dah ambil sila tinggalkan komen yer... ;)***
Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
Deru Ombak
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 9:09:00 PG delete

Salam Masz ..

Anty dah save semua .. Haha tamak!

Kiut2 itu bugs.. Tenkiu Masz ...:)

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 9:40:00 PG delete

eee...kiut eh...rajin ktk hooo...mek x pande mok transparent bakground nya..lak mek tangga tuto ya

Reply
avatar
myself
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 11:08:00 PG delete

cutenya..sgt2 kreatif..thumbs up for you hehe

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 12:35:00 PTG delete

rajinnya mas.. :)
cantik..!

Reply
avatar
Isnin, April 16, 2012 10:45:00 PG delete

akak ambik ladybird yg bawah sekali simpan...kot2 nak buat header hihihi

Reply
avatar
nurul barakah
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 2:44:00 PTG delete

ambik yg last skali..thanks...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon