Freebies : Simple Free Header MEOW....

Mood tengah baik dan rajin...
So aku merajinkan diri...
Buat simple HEADER....


Dari Gambar KUCING kat atas tu...
Siaplah header yg simple...
Gambar Kucing tu pun aku ambil dari google jer...
Nak lukis aku memang tak pandai...
So kalau korang suka silalah ambil...

***KLIK untuk pembesaran gambar dulu... kemudian SAVE***











(entry auto-post)

***Dah ambil sila tinggal komen ye... TQ***
Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, April 07, 2012 11:54:00 PG delete

cantiklah..!
mas..buat header ni guna ape..?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, April 07, 2012 12:23:00 PTG delete

@Cik Nur nur sy buat guna power point... :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, April 07, 2012 12:26:00 PTG delete

@Masz Sidek
oo..kalau buat watermark pun guna power point eh..?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, April 07, 2012 12:48:00 PTG delete

@Cik Nur ha'ah nur... watermark pun sy guna powerpoint gak...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 2:06:00 PTG delete

NANG PANDEY KTK MASZ..KMK TGH BELAJAR MOLAH HEADER KEDIRIK,SAMPEY MIGRAIN SA PALAK..

Reply
avatar
nurul barakah
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 2:43:00 PTG delete

ambik warna biru...thanks....

Reply
avatar
miss miew
AUTHOR
Jumaat, Februari 07, 2014 4:14:00 PTG delete

sy ambk sy ye..nk bt header,,.tq..:)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon