Geram Tengok....



Beberapa hari ni aku memang geram...
Asal masuk blog otai ni... aku mesti geram...
Aku rasa bukan aku sorang je geram...
Geram aku tu pulak... bukan bermaksud yg tak elok...
Tiap2 hari... aku mesti terjah blog otai ni...
Sbb aku nak tengok baby jr...
Aku rasa korang tahu... siap yg aku maksudkan...

Bila tengok kecomelan jr. ni mesti geram kan...
Korang pun mesti geram tengok baby jr. ni...
Aku suka tengok mata baby jr...
(Dari kerana mata... yg mempunyai kuasa) - nyanyi jap...

\/

\/

\/

\/

\/

 IMAG2342-1IMAG2372image
Geram tak??? Mesti geram tengokkan...
Sumber Gambar : Ben Ashaari

Nama Ben Ashaari Jr. ni ialah :
Cutekan baby jr...

Aku pulak??? Bila entah nak dpt baby yg cute-miut ni???
Huhuhuhuhu... jeles tau tengok org dah ada baby...
Kawan2 aku byk yg dah ada baby...
Kalau tanya mak aku... ni jawapan dia...
NIKAH... KAHWIN... BARU DAPAT BUAT ANAK....
Jawapan yg panas dr mak aku...
Dia dah bagi hint... Dia nak menantu....
Lepas tu cucu...
(Mak, nak kahwin..... hahahaha... gatai betoi...)

p/s : ni bukan entry kipas2 yer... aku memang geram tengok Qhalif ni...
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 12:06:00 PTG delete

kiut hoooo...mmg badan sasa baby ya kelak..ekot bapak nya

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 12:29:00 PTG delete

suka tgk baby, tapi nak jaga tu tak pandai lagi..huhu~~ :p

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 2:02:00 PTG delete

betul..nur pun geran tgk si qhalif ni..!

rasa nk cubit2 pipit gebu dia... bila tgk qhaliff, teringat adik nur yg ketiga, time mak nur lahirkan adik, berat dia sama dengan berat qhaliff ni..

branak normal di rumah lagi...!
mak ckp mmg seksa....! huhuhu

Reply
avatar
Salwa
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 3:46:00 PTG delete

InsyaAllah nanti ada la anak sendiri ;)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 5:48:00 PTG delete

@ Yumida : aok eh... baby tok ekot baby nya.. ya nya besa...

@ Yana Libra : hehehe... sy pun tak pandai sangat... kalau main dgn baby tu suka kan... ;p

@ Cik Nur : hehehe.. memang geramkan tengok ghalif ni...
Nur mak sy pun beranak kan sy kat rumah... kat sijil lahir tu siap tulis nama kampung... hehehe

@ Salwa : insya-Allah... mudah2an... kena kahwin dulu baru pk pasal nak anak... hehehe ;p

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon