Hari Terakhir!!!


Hari ni merupakan hari terakhir aku berblog...
Caye tak...
Hehehehe... statment yg aku sendiri tak boleh caya...
Kalau entry terakhir untuk bulan ni...
Sila caya yer... hehehe... ;p

Aku sayang blog ni...
Korang pun mesti sayang dgn blog korang kan..
BLOG ni dah macam nadi aku sekarang...
Kalau di beri pilihan antara BLOG dan FB....
Aku pilih blog... 
Dalam satu hari aku mesti lawat blog aku...
Kalau fb... tak buka pun aku tak kisah sangat...

Ok berbalik dengan tajuk entry...
Hari Terakhir!!!
Apa yang hari terakhirnya...
Kalau korang perasan kat dashboard ada tertulis...
"The old Blogger interface will be remove in this coming month"
So bermula esok... interface blog akan bertukar baru...

Klik untuk pembesaran : baca dalam kotak merah tu.... ;p

Hmm... lepas ni... siapa2 yg guna old interface tu
kena biasakan diri guna yg baru pulak...
Aku pun kena biasakan diri guna yg baru gak...
Mula2 mesti fening kepala... 
Insya-Allah... lama2 biasalah nanti...
Bak kata pepatah ALAH BISA TEGAL BIASA...


p/s : Ucaplah selamat tinggal untuk Old Interface...
Dan welcome to New Interface...

Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
Isnin, April 30, 2012 4:53:00 PTG delete

oh tidak!!!!!!!!
sumpah x suke yg baru punye.. kekok la.. nmpk mcm messy.. suke yg lama

Reply
avatar
yana
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 5:01:00 PTG delete

Assalamualaikum...Yana tag awk untuk join GA nie...

http://almiraalwani.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 5:04:00 PTG delete

oic...ni yg lama ke??

coz nyue punya lain...ermm

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 5:11:00 PTG delete

mula2 ssh skit nk trma yg baru..lma2 nti ok la kot..hehe

Reply
avatar
Isnin, April 30, 2012 5:12:00 PTG delete

adoyai.. sumpah tak like yg baru la.. cm kekok je, srbut mata nengok ny.. hehe :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 5:13:00 PTG delete

samalh..xsuke yg baru..tapi kena belajar jugalahkan...

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 5:19:00 PTG delete

Hari tuk kak Nurul dah tukar make interface baru...

Reply
avatar
Isnin, April 30, 2012 5:31:00 PTG delete

x suka new interface >__< susah nk edit blog

Reply
avatar
Isnin, April 30, 2012 6:44:00 PTG delete

tapi kan boleh tukar jadi interface yang lame lah .. dont worry :) (Y)

Reply
avatar
ary_lee
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 7:56:00 PTG delete

Da lama beralih ke new interface^^

Reply
avatar
Yayah Nasake
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 8:58:00 PTG delete

AUK BENCI !!!!

huhuhuhu.... jawabnya kena banyak belajar 10 tahun lagi ttg new interface nie... hhaaiihhh....

Reply
avatar
Cik Kay Jue
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 9:05:00 PTG delete

kena biasakan juga la nampaknya.. huhu..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Isnin, April 30, 2012 11:40:00 PTG delete

kmk dh makei nok baru ya..dh lamak..ok jak...

slmt tinggal entry bulan april..bai bai

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon